Prima vizită în SUA, s-a transformat într-un coşmar pentru Claudiu Dumitrache, unul dintre cei mai apreciați tineri artiști și scriitori de la noi. Artistul a fost la un pas de moarte în New York.

Aflat vacanţă în Statele Unite, Claudiu Dumitrache a declarat în exclusivitate pentru recentNEWS.ro, că un grup de 4-5 persoane de culoare, l-au atacat ziua, în plină stradă.

I’m gonna kill you man, give me all your money. It’s not a joke. Atunci m-am schimbat la față și văzându-i fumând iarbă și pregătiți cu briceagurile de ciopârțit, am scos un portofel în care știam că nu pot avea o avere. Doar l-am deschis pentru a le da dolarii din el… Aveam si lire turcești, lei și euro. Nici nu am apucat să vad ce aveam în el prea bine că mi l-au și smuls din mâini și l-au golit. În afara banilor de care am fost jefuit, mi-au luat și sucul… care îmi plăcea la nebunie. În final, mi-au dat două CD-uri despre care am înteles că eu aș fi plătit o donație… ! Nu am putut să string după ajutor pentru că eram înconjurat și riscam să fiu tăiat, chiar și așa, în plină stradă pe Broadway. Banii pe care i-am pierdut erau cam pentru o lună de chirie în București, nu o avere“ a declarat Claudiu Dumitrache pentru recentNEWS.ro.

Jaful a avut loc pe Broadway, New York, pe 1 februarie, în jurul orei 14.00. Această întâmplare nefericită care se putea termina tragic, l-a speriat groaznic pe tânărul artist care nu se aştepta să păţească aşa ceva în plină zi, pe o celebră stradă din oraşul american.