Claudiu Băluţă a câştigat duminică, 25 octombrie 2020, pentru a doua oară consecutiv, Turneul Campionilor RTP după ce s-a impus în finală în faţa lui Adrian Căruceriu de la Braşov.

Claudiu Băluţă a devenit duminică, primul jucător din istoria RTP care cucereşte de două ori la rând Turneul Campionilor RTP. Repartizat în Grupa Roşie, la fel ca şi în 2019, Claudiu Băluţă s-a impus lejer în faţa lui Sebastian Scorţeanu şi Luchian Cincu, cu acelaşi scor, 4-0, 4-0, în sferturi a trecut de Doru Băloi, scor 4-1, 4-1, în semifinale l-a învins pe Iulian Vlad Ciucă, scor 4-0, 4-0, iar în finală s-a impus cu 4-1, 4-0 în faţa lui Adrian Căruceriu. Pentru această reuşită, Claudiu Băluţă a fost recompensat cu un premiu în valoare de 400 lei, cutia cu şosete de la Laboratorul de şoseteiaurt de băut cu specific grecesc şi suc de portocale de la Olympus, 1500 de puncte RTP şi trofeul Turneului Campionilor RTP, personalizat şi furnizat de partenerul oficial al RTP, Compania Leonte.

Adrian Căruceriu a jucat prima sa finală la Turneul Campionilor RTP. Accidentat în urmă cu 3 săptămâni în semifinalele Turneului RTP 1000, Adrian Cărucieriu nu a putut juca la capacitate maximă, însă şi în aceste condiţii a ajuns în finală unde a cedat în faţa lui Claudiu Băluţă. Adrian Căruceriu a fost recompensat de RTP cu un premiu în valoare de 280 lei, 1200 puncte RTP, iaurt de băut cu specific grecesc şi suc de portocale de la Olympus şi trofeul finalistului Turneului Campionilor RTP 2020.

Toţi cei 24 de jucători participanţi la Turneul Campionilor RTP 2020, au primit iaurt de băut cu specific grecesc şi suc de portocale de la Olympus.

Arbitrii Turneului Campionilor RTP 2020 au fost: Florin Cristea, Luchian Cincu, Mario Stănciulescu, Bogdan Iorga, Sorin Bădărău, Alexandru Popescu, Iulian Vlad Ciucă, Marius Zeciu şi Iulian Ciprian Morariu.