Noua Românie își alege pe 22 ianuarie 2017, Președintele pentru următorii patru ani. În cursa electorală s-au înscris Sebastian Popescu-  actualul Președinte al PNR, Gabriel Dediu – Președinte al Organizației PNR Italia și Robert Salamon – Secretar General al Organizației PNR Piatra Neamț.

Pe 22 ianuarie 2017, membrii Noua Românie sunt chemați la urne pentru a-și alege Președintele pentru următorii patru ani. Membrii PNR au de ales între cei trei candidați înscriși în cursa electorală: Sebastian Popescu, Gabriel Dediu și Robert Salamon.

Votul se va desfășura prin sistem electronic securizat, prin intermediul site-ului oficial al PNR, în data de 22 ianuarie 2017, în intervalul orar 00,00 – 23,29. Primul clasat la diferență de cel puțin un vot de următorul candidat, va fi desemnat Președinte al Partidului Noua Românie pentru următorii patru ani.

Actualul Președinte al PNR, Sebastian Popescu este favorit la câștigarea alegerilor, întrucât a fondat Noua Românie și se bucură de o notorietate foarte mare în rândul membrilor PNR.

Potrivit articolului 36 din Statutul PNR, ”Președintele PNR este ales prin vot direct, secret, de către toți membrii activi ai partidului care au plătită cotizația la zi”.

Pot vota Președintele Noua Românie și cetățenii români care se înscriu în PNR și își validează înscrierea până cel târziu în data de 19 ianuarie 2017.

Dacă vrei să faci parte din primul și singurul proiect politic construit de la zero, de tineri care nu au mai fost membri în alte partide politice și dorești să te implici în proiect pentru a-l dezvolta cu scopul de a schimba lucrurile în România, o poți face completând în două minute, formularul online.

Toți membrii acceptați în PNR trebuie să plătească lunar, o cotizație de 5 lei, în contul bancar al Partidului Noua Românie.

Încasarea cotizației este obligatorie prin lege și se va face exclusiv prin bancă.

1000 cereri de înscriere în 24 de ore

Partidul Noua Românie a reușit pe 5 noiembrie o performanță fantastică. În doar 24 de ore au fost înregistrate peste 1000 de cereri. Record absolut atât pentru PNR, ca și partid nou înființat, cât și pentru un partid din România. Niciun alt partid din România nu a reușit această performanță, ca într-o singură zi să primească în mod voluntar, 1000 de cereri de înscriere.

În fiecare oră un român se înscrie de bună voie în Partidul Noua Românie.

Dacă te-ai săturat să fii spectator în propria țară și să asiști de pe margine, neputincios la jaful național și la abuzurile comise de instituțiile statului conduse de politicieni corupți, acum ai șansa să te implici și să decizi tu pentru tine. Fii parte a schimbării, implică-te și fii părtaș la adevărata schimbare.