De cate ori au sarit sigurantele de la panourile electrice? De cate ori nu a trebuit sa le pornesti la nesfarsit, doar pentru ca exista o intrerupere la mijloc? Ti-ai pus un milion de intrebari despre cauzele incetinirii activitatii panoului electric, insa nu ai primit niciun raspuns?

Pentru a fi sub control si a preveni astfel de incidente, unele si mai grave, instalatia electrica necesita control permanent, atentie sporita si verificari regulate. Tot ce ai nevoie este o echipa autorizata si pregatita pentru toate tipurile de interventii, care isi desfasoara activitatea in deplina siguranta.  Electrotehnics este o echipa care pune pasiunea in tot ceea ce face, inca din anul 2004. Alcatuita din ingineri electrici, cu o experienta semnificativa, de 10 ani, Electrotehnics vine in ajutorul tau cu verificarile PRAM ale instalatiei electrice si cu automatizari electronice.

Ce reprezinta verificarile PRAM si de ce ai nevoie de ele? Verificarea PRAM reprezinta procesul de verificare a prizelor de impamantenire, a paratrasnetelor si racordurilor electrice, toate pentru o deplina siguranta. Conform legislatiei, verificarile PRAM sunt obligatorii de doua ori pe an. Cu ajutorul acestor verificari, previi deteriorarea aparaturii electronice si electrice, incendierea cladirii si prevenirea electrocutarii angajatilor din firma. Legislatia prevede ca situatia instalatiilor electrice sa fie una adecvata, tocmai de aceea trebuie sa fie testate, inspectate si verificate periodic.

Electrotehnics iti confirma siguranta proprie si a celor din jur. Atestata ANRE tip A2 B2 in proiectare si executie de instalatii electrice pana in 4kV, Electrotehnics detine buletin recunoscut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgente, Inspectoratul Teritorial de Munca si Protectia Consumatorului.

Verificarea periodica a instalatiilor electrice este absolut necesara, deoarece calitatea tuturor instalatiilor se deterioreaza din diferite motive, cum ar fi degradarea instalatiilor si a echipamentelor, invechirea acestora, coroziunea sau suprasolicitarea ciscuitelor.

Siguranta si profitabilitatea iti este intretinuta de Electrotehnics, echipa de ingineri de nota 10.