România se află la răscruce din cauza actualei clase politice, corupte, nereformate și gata să cedeze teritorii către unguri, în lupta politică de a-și menține privilegiile. În aceste zile tulburi și agitate din România, în care românii sunt lăsați de izbeliște, apare întrebarea firească: CINE MAI POATE SALVA ROMÂNIA?! Să fie oare tinerii soluția salvatoare pentru România?!

De 27 de ani românii tot speră ca politicienii să-și facă timp și pentru ei. Votează de 27 de ani ”răul cel mai mic”, dar de fiecare dată au un gust amar căci nimeni nu face nimic pentru popor, ci doar pentru interesul lor de partid. De o săptămână, România se află într-o criză creată de PSD care vrea să-și dărâme propriul guvern. Ca să poată demite Guvernul Grindeanu, Dragnea a trădat interesul național și a oferit pe tavă UDMR, privilegii privind autonomia în etape. Acest lucru arată dispreț și bătaie de joc la adresa românilor. Dragnea, ca să-și salveze piele a de pușcărie, e în stare să cedeze Ardealul la unguri.

De 27 de ani românii sunt conduși de aceleași partide corupte și nereformate cu aceiași lideri politici care se încaieră pe ciolan și trădează în funcție de cum le este interesul.

Un lucru este clar: actuala clasă politică trebuie să plece. Dar cu cine să o înlocuim? Tinerii să fie soluția salvatoare pentru România? Este nevoie de implicarea tinerilor în conducerea țării?

Răspunsul este DA. Soluția poate veni de la noua generație de români care sunt educați după principii moderne, democrate, au altă mentalitate și ei trebuie să-și asume responsabilitatea creării unei Noi Românii.

De doi ani, în România prinde contur un proiect care poate însemna schimbarea adevărată a țării. Noua Românie este proiectul construit de la zero de tineri care s-au săturat să stea pe margine și să asiste neputincioși la spectacolul grotesc oferit de 27 de ani de aceiași politicieni.

Tinerii au curajul să-și asume responsabilitatea de a dezvolta Noua Românie și să convingă milioane de români să se alăture acestui proiect pentru a reforma din temelii țara.

Poți face schimbare doar dacă te implici. Iar în aceste zile este nevoie mai mult ca oricând la unitatea românilor în jurul unui proiect curat și transparent, care să rezolve problemele reale ale românilor.

Noua Românie este proiectul creat de tineri pentru tineri și pentru toți românii care s-au săturat să fie umiliți și ignorați de politicieni. PNR este proiectul prin care românii pot să-și ia țara înapoi de la politicienii corupți.

Doar împreună putem fi puternici și doar împreună putem reuși să construim o Nouă Românie.

Alătură-te echipei Noua Românie, completând AICI formularul online de înscriere în PNR.

Trebuie să ai minim 18 ani și să nu fi fost membru în alt partid în ultimii 7 ani pentru a putea deveni membru PNR.

Aici poți citi Statutul și Programul Politic al Noua Românie.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.