Cine este omul care dă tonul distracțiilor de pe cel mai tare iaht din Mamaia?!

Din data de 1 Mai, vacanțele și distracția la malul mării se petrec pe cel mai tare iaht. Pe Alezzi Yacht, o ambarcațiune de 10 milioane de dolari, vedetele s-au distrat, au băut șampanie și s-au delectat cu un meniu special. Totul este perfect pentru că în organizarea minuțioasa se implică un manager cunoscut, este vorba despre Adrian Sasu. 

Pentru cei care vor o altfel de distracție în Mamaia vara aceasta, pentru cei care vor o experiență ca în destinațiile exotice din afară, recomandarea sezonului este Alezzi Yacht.

Chiar de 1 Mai a fost inaugurată prima ieșire în larg pe ambarcațiunea de lux, yachtul catamaran Alezzi Yacht, care a fost construită anul trecut în șantierele navale din Turcia și a costat 10 milioane de dolari! Vasul care are o capacitate de 780 de locuri pe scaune și dispune de trei punți destinate publicului, a fost luat cu asalt de turiștii doritori de alt gen de distracție.

Printre aceștia s-au numărat artiști, oameni de afaceri, oameni din lumea fotbalului, dar și influenceri care au venit să surprindă imagini deosebite pentru rețelele lor de socializare. Roxana Nemeș Amna, băieții de la 3 Sud-Est au făcut prezența la inaugurare. Indiferent că ești vedetă sau turist, toată lumea a avut parte de același „tratament”.

Muzică de calitate, meniu realizat de un chef bucătăr, toate acompaniate de șampanie premium class. Plimbarea în larg durează aproximativ 4 ore și jumătate, timp în care turiștii se bucură de atmosferă, de muzica ritmata pusă de DJ.

Responsabil pentru toată nebunia care se petrece pe vas este chiar managerul Adrian Sasu, care nu stă o clipă!

Este omul din spate care alături de echipa lui controlează totul ca să fie perfect, de la organizare, program și listele de artiști. Și, în același timp, și omul din față pentru că îl vezi dintr-o dată la bord, în timp ce dă tonul distracției folosindu-se de o portavoce.

Sasu a lucrat în media, a lucrat mult timp cu artiștii, a făcut evenimente, așa că ceea ce se întâmplă pe Alezzi Yacht este în mare parte „vina” lui.