Deşi pare greu de crezut că românii pot avea curajul de a se răscula împotriva celor care i-au umilit şi batjocorit în ultimii 27 de ani, iată că minunea se produce şi în România. Un grup de tineri au avut curajul să pună bazele unui proiect care va duce la schimbarea pe care cu toţii ne-o dorim dar puţin dintre noi avem curajul să o înfăptuim.

Pentru că au avut curajul să iasă din rând şi să demareze un proiect unic în România, care poate scoate din case milioane de români, un grup de români a devenit spaima politicienilor.

Cine s-ar fi aşteptat ca politicienii să primească lovitura de graţie care îi va lăsa în afara politicii româneşti. Au crezut că sunt invincibili şi că nimic nu îi poate învinge şi s-au înşelat. Ca un tăvălug vine peste ei Noua Românie, partidul românilor sătui de hoţiile politicienilor.

Românii dornici de schimbare care nu mai tolezează hoţia, neputinţa şi injustiţia, au fondat un proiect unic în România la care pot adera doar cei care nu au mai fost în alt partid.

PNR îşi propune ca începând din această lună să selecteze şi să formeze cel puţin 1000 de români care să preia prin vot, conducerea ţării.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

Noua Românie lansează românilor cea mai mare provocare. Se caută 1000 de români care au curajul să se implice în cel mai serios, ambiţios şi curat proiect politic prin intermediul căruia vom scăpa ţara de corupţi, incompetenţi şi vom readuce profesioniştii la cârma ţării.

Pentru că toate pornesc de la politică, e necesară o nouă generaţie de politicieni. PNR îşi propune ca începând din această lună să selecteze şi să formeze cel puţin 1000 de români care să preia prin vot, conducerea ţării.

Atunci când politicienii aleşi prin vot de către o parte din români, îşi încalcă promisiunile şi fac rău propriului popor, ei trebuiesc înlăturaţi de la cârma ţării. Asta îşi propune PNR, să formeze o nouă generaţie de politicieni pe care să-i propună românilor în alegeri cu scopul de a conduce democratic, modern şi în favoarea românilor.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

PNR are în prezent 29 de Organizaţii Locale dintre care patru sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. Până la finalul anului se vor mai înfiinţa Organizaţii şi în Franţa, Belgia şi Austria.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Sebastian Popescu a avut curajul de a crea un partid de la zero în care să vină românii care nu au mai fost în alte partide, românii care vor cinste şi dreptate.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.