Toamna aduce vești bune pentru româncele care vor să fie în ton cu moda și la capitolul genți. În timp ce multe vedete dau pe o geantă mai mult decât pe o mașină, Chicbags.ro vine cu noua colecție de toamnă de genți, accesibilă pentru buzunarele tuturor româncelor.

Femeia fără geantă e ca pomul fără flori. Geanta reprezintă un accesoriu indispensabil oricărei femei care vrea să se simtă în largul ei și să atragă atenția supra sa.

Pasiunea femeilor pentru genți a fost transformată de creatorii vestimentari într-o adevărată afacere mondiale. Așa se face că există pe piață genți care costă cât o mașină sau chiar o casă.

Femeile vor să poarte pe umăr sau antebraț o geantă cât mai frumoasă care să le facă unice și să le dea o stare de comfort și siguranță.

Și cum dorințele femeilor sunt literă de lege pentru producători, aceștia s-au conformat pentru a le face pe plac doamnelor cu buzunarul doldora care vor să aibă drept accesoriu o geantă de toată frumusețea.

Geanta trebuie asortată cu nuanța și textura hainelor, care la rândul lor trebuie să fie în ton cu anotimpul.

De foarte mult timp, pentru o femeie, geanta nu este doar un accesoriu vestimentar. Geanta a devenit un accesoriu indispensabil fiecărei femei atunci când iese din acasă.

Geanta trebuie să fie și frumoasă și spațioasă, rezistentă și să întoarcă privirile tuturor pentru ca posesoarea ei să fie pusă în evidență.

Designerii spun că în această toamnă se poartă gențile de damă din piele naturală.

Gențile din piele naturală sunt tot mai căutate de doamne și domnișoare întrucât sunt rezistente la intemperii, au o textură bună și sunt calitative.

Așadar sunt recomandate gențile în culorile toamnei, galben auriu, ruginiu, gri sau negru.

După ce criterii alegem o geantă?!

Geanta se lege în funcție de personalitatea fiecărei femei, dar se poartă în funcție de eveniment și împrejurări.

La un eveniment monden nu vei merge niciodată cu o geantă voluminoasă, iar la piața nici vorbă să ai la tine o geantă în care să în capă doar cardul.

Dacă ținuta este una business, atunci și geanta trebuie asortată întocmai cu hainele atât ca model cât și culoare.

Modelele genti dama plic de la chicbags.ro sunt alegerea perfectă pentru a-ți asorta vestimentația atunci când mergi la un eveniment business.

Genata tip plic își conferă sigurnață și încredere la un astfel de eveniment și nu îți creează discomfort atunci cânt ești nevoită să te deplasezi prin mulțime.

Chicbags.ro este un magazin de genti de calitate pentru orice femeie care vrea să fie în ton cu moda și să poarte genți elegante și de calitate.

Geanta ideală pentru majoritatea femeilor este cea care se potrivește cu orice ținută, în care încap toate cele necesare, este creată de un brand de lux și nu costă mult.

Fie că acestea sunt simple sau minuţios decorate şi personalizate, genţile sunt aproape indispensabile pentru femeile care se respectă.