Cheloo ştie exact cum va arãta la bãtrâneţe

Cheloo ştie exact cum va arãta la bãtrâneţe
loading...

Despre juratul „iUmor”, Cheloo, se ştie cã are un umor sec şi sarcastic, pe care nu se sfieşte sã-l foloseascã nici atunci când vine vorba de propria persoanã.

Le-a demonstrat-o de nenumãrate ori colegilor sãi de juriu, cãrora chiar le-a spus într-o pauzã de filmãri.

„E bine dacã ei au umor. Cã eu chiar n-am! Îmi lipseşte. Îl consider un defect. Deci ei sunt defecţi, eu sunt normal!”, a spus amuzat rapperul, continuând „am râs foarte puţin şi foarte rar în aceastã viaţã, pentru cã am o problemã… cu inima. Se pare cã lipseşte în proporţie de 95%”.

În momentul în care pe scena emisiunii şi-a fãcut apariţia ventrilocul Eduard Sandu, însoţit de cele douã pãpuşi ale sale, Cheloo nu s-a putut abţine sã exclame: „Mi-am dat seama cã mã pot identifica cu moşul ãla urâcios”, fãcând referire la una dintre pãpuşi, Nea Alecu. „Exact aşa cred cã voi arãta la bãtrâneţe: un moş din ãla cu nasul pe gurã, cocoşat!”, a glumit rapperul.

Cum au reacţionat colegii sãi de juriu şi ce alte surprize îi mai aşteaptã pe telespectatori, aceştia vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie a show-ului „iUmor”, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

eduard sandu

Categorii: FUN NEWS

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro