Despre juratul „iUmor”, Cheloo, se ştie cã are un umor sec şi sarcastic, pe care nu se sfieşte sã-l foloseascã nici atunci când vine vorba de propria persoanã.

Le-a demonstrat-o de nenumãrate ori colegilor sãi de juriu, cãrora chiar le-a spus într-o pauzã de filmãri.

„E bine dacã ei au umor. Cã eu chiar n-am! Îmi lipseşte. Îl consider un defect. Deci ei sunt defecţi, eu sunt normal!”, a spus amuzat rapperul, continuând „am râs foarte puţin şi foarte rar în aceastã viaţã, pentru cã am o problemã… cu inima. Se pare cã lipseşte în proporţie de 95%”.

În momentul în care pe scena emisiunii şi-a fãcut apariţia ventrilocul Eduard Sandu, însoţit de cele douã pãpuşi ale sale, Cheloo nu s-a putut abţine sã exclame: „Mi-am dat seama cã mã pot identifica cu moşul ãla urâcios”, fãcând referire la una dintre pãpuşi, Nea Alecu. „Exact aşa cred cã voi arãta la bãtrâneţe: un moş din ãla cu nasul pe gurã, cocoşat!”, a glumit rapperul.

Cum au reacţionat colegii sãi de juriu şi ce alte surprize îi mai aşteaptã pe telespectatori, aceştia vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie a show-ului „iUmor”, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

eduard sandu