Cel de-al doilea sezon  iUmor revine din această toamnăla Antena 1 cu cele mai bune și amuzante momente de teatru, stand-up comedy, magie,  muzică și coregrafie. 

Așa cum era de așteptat, concurenții  vor da piept cu personalitatea aspră și explozivă a lui Mihai Bendeac, cu sarcasmul și umorul sec  al lui Cheloo, și cu pofta de viață a Deliei, un fel de rază de speranță a show-ului: ,,Nu-i așa că eu sunt raza de speranță în această emisiune?’’, îi întreabă ea rhetoric pe concurenți.

Printer obișnuitele discuții dintre jurați se remarcă și obiceiul lui Mihai de a fredona melodii  din toate timpurile, până în momentul în care Cheloo, contrariat, îi atrage atenția: „De ce nu cânți și din slagărele” mele?”.  ,,La hip-hop mi-e greu să rețin versurile!’’ a răspuns acesta.  

Filmările celui de-al doilea sezon sunt în plină desfășurare, iar juriul se află într-o formă maximă, după cum afirmă chiar Cheloo: ,,Nu încercați să îmi stricați starea. Sunt vesel astăzi.’’

Deși afară încă sunt 30 de grade, în felul său caracteristic juratul insista să spună că este foarte frig: ,,Îmi este foarte, foarte frig, mi-au înghețat picioarele!’’, tocmai de aceea colegii din regie l-au ajutat și i-au adus o șubă pe care acesta a și îmbrăcat-o.