Artiști și magicieni din străinătate sau din țară, dar şi oameni simpli sau comedianți și-au propus să-i facă pe Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo să râdă și au pregătit numere senzaționale pentru cel de-al treilea episod de audiții iUmor. Printre ei se numără și Maria Grosu, o tânără actriță, care i-a cucerit pe jurații show-ului de la Antena 1 cu un musical savuros. Înainte de jurizare, Cheloo a făcut o dezvăluire care i-a luat total pe nepregătite pe colegii săi, despre care Cătălin Bordea a exclamat: „Este vestea sezonului“. 

Maria Grosu a pășit pe scena iUmor cu o energie pozitivă molipsitoare și s-a dus direct la masa juraților, pe care i-a invitat să deguste desertul „pregătit“ pentru ei. Ulterior, actrița și-a început impresionantul musical, în care Delia, Nelu Cortea și Cheloo s-au regăsit. „Doamne! A arătat și a sunat impecabil numărul tău! Și să treci prin atâtea genuri și să fii atât de bună și de curajoasă acolo, pe scenă, bombă! Bine de tot! Și te înțeleg cel mai bine, pentru că am aceeași problemă cu vecinii”, a mărturisit jurata.

Înainte să fie anunțate voturile pentru Maria Grosu, Cheloo a dezvăluit că îi place cabaretul, iar mărturisirea lui i-a uimit pe toți colegii săi. „Îți place cabaretul? Vestea sezonului: lui Cheloo îi place cabaretul! Și cabaretul s-a mirat, era: «Ce, mă?!? Cheloo… What?!?»“,a spus Cătălin Bordea. Ce a mai dezvăluit Cheloo şi  ce voturi a obţinut Maria Grosu din partea juraților iUmor, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Tudor Costina, iluzionistul Mihail Kovali și Pepino de România sunt alți trei concurenți care s-au decis să lupte pentru marele premiu al sezonului 14 iUmor. Cum s-au descurcat ei și ce surprize i-au mai așteptat pe Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, telespectatorii pot vedea sâmbătă seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.