Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au livrat telespectatorilor preparatele gătite în finala „Chefi la cuțite”.

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au fost protagoniștii unei campanii în premieră în rândul show-urilor culinare din România.

Câștigătorii campaniei Chef Delivery au primit acasă, in timp ce finala era difuzată la televizor, pe Antena1, preparatele pe care le vedeau în timp real. Ce trei „Chefi la cuțite” au bătut orașul în lung și-n lat pentru a ajunge la casele telespectatorilor, dar reacțiile lor au meritat fiecare pas. Drumul nu a fost lipsit însă de peripeții.

Chef Sorin Bontea a trebuit să petreacă ceva timp în fața ușii până a ajuns acasă primul câștigător. Întâmplarea face ca acesta să se fi întors tocmai din Japonia, așa că discuția dintre cei doi a fost presărată și cu niște sake, băutură tradițională japoneză. Tot chef Bontea a fost cel care a ajuns la o destinație greu de găsit și cu GPS-ul.

„Mie îmi este greu să comand mâncare, pentru că nimeni nu înțelege cum trebuie să ajungă aici”, i-a declarat unul dintre câștigători.

Chef Scărlătescu, așa cum era de așteptat a fost întâmpinat în prima fază de domnișoare, care s-au bucurat ca acesta să le treacă pragul încărcat de bunătăți.

Și chef Florin Dumitrescu a fost primit cu multă căldură, iar unii dintre telespectatorii aproape că nu-și credeau ochilor: „Nu pot să cred că mă uit la TV, iar tu ești aici cu mâncarea fin dinală”, au excalamat unii.

Campania Chef Delivery a fost o premieră în România. Caștigătorii au primit cele trei preparate gătite în finală, exact în intervalul în care emisiunea era difuzată pe post.

chef delivery