În zi de sărbătoare, „Chefi la cuțite” are un juriu de excepție. Nea Mărin vine în show-ul de la Antena 1 și dă bătăi de cap celor trei chefi.

Zbirul vedetelor își aduce familia și prietenii pentru a se așeza la masa juriului și pentru a evalua tăios preparatele celor trei echipe din concurs.

Așa se face că luni, 2 mai, de la ora 20.30, cei trei chefi ajung la mâna lui nea Mărin: confruntarea are ca temă un meniu special de Paște, pe care echipele trebuie să-l gătească într-un stil cât mai cuceritor și îmbietor.

Alături de nea Mărin vin la „Chefi la cuțite” Liviu Vârciu, Edi Stancu, dar și simpatica coana Mița, care din concurent picat la bootcamp, ajunge chiar la masa jurizării. Chefii nu știu nimic, astfel că toată jurizarea va fi una cu totul și cu totul savuroasă.

Cine interpretează mai bine clasicele bucate de Paște, ce echipă are mai multă imaginație în prezentarea ouălor roșii sau a cărnii de miel și care bucătar reușește să dea cel mai bun gust mâncării, telespectatorii Antena 1 vor afla luni.

Și chiar dacă este zi de sărbătoare, concurenții nu vor fi lipsiți de emoțiile eliminării: duelul va fi unul dulce, dar cu final amar pentru un concurent care va părăsi competiția.

liviu varciu chefi la cutitechefi la cutite juriu