Joi seara, petrecerea de Revelion începe la Antena 1, de la ora 20.00, cu un mare… “Chef de râs”, de care se fac răspunzători îndrăgiții actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Vasile Muraru și Valetina Fătu.

Momentele lor umoristice vor alterna cu cele muzicale susținute de interpreți de renume, precum Sofia Vicoveanca, Fuego, Cornelia și Lupu Rednic, CRBL și Corina.

 “Am pregătit o ediție nou-nouță, cu surprize la fel de plăcute publicului, ca și până acum. Telespectatorii ne vor descoperi, pe Valentina Fătu și pe mine, în tot felul de situații neașteptate și se vor reîntâlni cu invitați dragi nouă, artiști mari pe care ne-am bucurat să-i avem, și de această dată, alături de noi”, spune Vasile Muraru.

Pentru noaptea de Revelion, cunoscutul actor de comedie mărturisește că nu are superstiții, poate doar câteva obiceiuri de care va ține cont și anul acesta.

“La miezul nopții, am încercat de fiecare dată să am în mână o cupă cu șampanie. De cele mai multe ori însă a fost plină cu apă, pentru că eram la un spectacol și urma să plec, la volanul mașinii, și în alte locuri unde aveam de susținut câte un program artistic. Dar să știți că apa din pahar nu mi-a adus niciodată ghinion, din contra… De asemenea, am grijă  ca exact la miezul nopții să mă opresc din toate și să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot! Apoi dau telefoanele de “La mulți ani!”, primul întotdeauna către mama, apoi către ceilalți dragi”, mai spune actorul.

Cu ocazia Noului An, Vasile Muraru le urează telespectatorilor săi  “La mulți ani!”, le dorește să aibă parte de un an bun și le mulțumește pentru că îl au la inimă.

vasile muraru - valentina fatuvasile muraru - valentina fatu sofia vicoveancacornelia si lupu rednic - vasile muraru - valentina fatuvalentina fatu - vasile muraru