Scandal de proporții luni seară, în bucătăria show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, de la Antena 1.

Service-ul de luni seară de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” îl aduce pe chef Cătălin Scărlătescu față în față cu probleme cauzate de băieți.

Un meniu nou, pretențios, și un restaurant plin cu medicii de la SMURD îl vor face pe jurat să fie de-a dreptul nemilos și extrem de pretențios.

Primul conflict al serii îl are ca personaj central pe Frankie. Obosit și apăsat de tensiunea concursului, acesta va greși în repetate rânduri preparatele de la secția care îi revine, astfel că chef Scărlătescu își va ieși din minți.

Uită-te la cartoful ăsta. Are pământ pe el. Cum le dau eu oamenilor să mănânce pământ?”, îl va certa chef Scărlătescu pe Frankie, după care îl va pofti afară din bucătărie.

Nici pentru Tudor situația nu va fi mai roz pentru că acesta, desemnat să coordoneze echipa roșie, va fi acuzat de fete că le dă indicații greșite pentru a le sabota și apostrofat de jurat că nu ascultă indicațiile și nu e în stare să conducă, precum un chef, echipa.

Enervat până peste cap de faptul că Tudor dă greș cu foie gras-ul, Cătălin Scărlătescu îl va da și pe el afară din bucătărie.

Cum se va încheia service-ul și ce măsuri va lua chef-ul pentru ca echipajele SMURD sosite la masă să primească toate comenzile, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, 6 aprilie, de la 20.30.