Cezar Ouatu a fost cooptat de Antena 1 în echipa Te cunosc de undeva, în calitate de concurent, tocmai când artistul se pregătea să plece în Italia.

Propunerea de a participa la “Te cunosc de undeva!”, show-ul care va începe la Antena 1, din 14 februarie, a venit pentru Cezar Ouatu într-un moment de cumpănă.

“Mă pregăteam să plec din țară, să mă întorc la Milano. Eu stau de 16 ani în Italia, am dublă cetățenie, am terminat acolo Conservatorul. În România, am venit pentru Eurovision. A fost o întâmplare atunci, și mie așa îmi place… să se întâmple lucrurile, nu să le programezi. Această propunere, de a participa la “Te cunosc de undeva!”, este o bună ocazie pentru mine ca oamenii să mă vadă așa cum sunt eu, de fapt. Pentru că nu sunt nici prețios, nici cu nasul pe sus, cum cred unii… Iar gașca de la “Te cunosc de undeva!” este una fantastică, și asta este foarte important”, spune Cezar.

Pentru mama artistului, bucuria veștii că Cezar va participa la “Te cunosc de undeva!” a fost una foarte mare.

“Mama, care este cel mai bun confident al meu, este extrem de încântată că voi participa la show, cunoaște fiecare personaj, este specialistă în această emisiune”, mai spune interpretul.

Cezar Ouatu a devenit cunoscut în România dar și în Europa după ce în 2013 a reprezentat țara la Eurovision în Suedia, unde s-a clasat pe locul 13.