Cerere şocantă a mamei copiilor agresaţi într-un lift din Bucureşti. Femeia a declarat luni, jurnaliştilor că vrea ca bărbatul să fie omorât, ca să nu mai facă rău şi altor copii. Aceasta a povestit că băiatul este foarte afectat de cele întâmplate în lift şi că de atunci refuză să iasă din casă.

Eugen Stan, pedofilul care a abuzat vineri dimineața doi copii în lift, într-un bloc din Bucureşti a fost prins de polițiști. Acesta și-a recunoscut fapta, iar noi informaţii ies la iveală în cazul său.

Mama copiilor agresaţi în lift de un bărbat, cere ca acesta să fie ucis!

”O săruta pe gură, a pipăit-o și la un moment dat s-a oprit liftul. A dat să iasă cu ea în brațe, a ieșit și băiatul cu ei. Acolo i-a pipăit, i-a pupat, mai mult pe fată. A stat 10-12 minute cu ei la etajul 8. Au coborât la etajul 4, le-a dat drumul, iar i-a pipăit, i-a băgat mâna fetei în chiloței. Băiatul mi-a zis că a fost speriat să țipe, practic o ținea pe fată pe pervazul geamului la etajul 8. Am spus că bărbatul mi se pare cunoscut, când am văzut la secție. Imediat cum mi s-a arătat filmarea din lift, mi s-a părut fața cunoscută, de aici din zonă, de la mine de pe stradă. E cunoscut, dar nu știu de unde, sigur din zonă de la noi. După mine, ca mamă, l-aș omorî. Sunt foarte mulți copii, îmi este teamă, la școală ne învață că trebuie să le oferim încredere, eu i-am lăsat să meargă de la școală acasă, la o vecină, doar între străzi aici” a spus mama copiilor agresați în lift.

Imediat după agresiuni, bărbatul a plecat din București și s-a întors abia în această dimineață. Unii colegi spun că bărbatul începuse să aibă un comportamant mai ciudat, după ce o rudă a girat cu casa sa din Măgurele, iar banca i-a luat casa, soția a divorțat, iar fata de 22 de ani s-a întors împotriva sa.

Acum el se mutase de ceva timp cu chirie în București cu o femeie cu are și-a refăcut viața după divorț. Concubina pedofilului este asistentă medicală și lucrează la un spital. Cei doi sunt împreună de când bărbatul a divorțat de mama celor doi copii ai săi.

„E căsătorit, are 2 copii, el vine prin transfer de la Jandarmerie. Aceste fapte anulează munca noastră din ultimii ani.  E nevoie de o anchetă în cadrul Poliției, trebuie să verificăm cum a putut rămâne în sistem atâta timp pentru că există și o faptă din 2015. Practic, poliția este îngenunchiată. Trebuie să spunem pe nume, Stan Eugen a efectuat fapte de pedofilie. Era șoferul unui șef de serviciu”, afirmă Dumitru Coarnă.