Cenzura se întoarce în România anului 2016 la fel ca în era comunistă, atunci când cine nu era cu „sistemul” primea interdicție peste tot inclusiv la tv și presa scrisă. La fel se întâmplă și în ziua de azi cu proiectul Noua Românie, fondat de un grup de tineri care vor să schimbe radical țara.

De mai bine de un an de zile, un grup de tineri au pus bazele proiectului Noua Românie. Zi de zi, numărul românilor care se alătură proiectului, crește. Deși s-a înființat încă din 17 iunie 2015, PNR nu a apărut și la televiziunile românești. Motivul? Pentru că este nou, construit de tineri care nu au mai făcut politică și pentru că nu vrea să facă jocurile marilor partide.

Pentru că nu au acceptat să fie acaparați ca și sateliți ai PNL și PSD, membrii Noua Românie au interdicție la televiziunile din România.

Apariția la tv a acestui nou proiect politic construit de la zero din oameni care nu au mai fost în alte partide, de tineri dornici de schimbare și implicare, ar bulversa scena politică românească.

Iar actualii politicieni nu ar mai ajunge în Parlament pentru un nou mandat. Se tem de Noua Românie și unica modalitate de a-i împiedica să ajungă la români e blocajul pe tv.

Din acest motiv, este blocat atât în presa națională cât și pe toate televiziunile naționale din țară.

În timp ce alții au cerut mii de euro pentru apariția la tv, alte televiziuni au transmis către Noua Românie că se află pe ”lista neagră” și că au interzis la apariții tv.

În ciuda blocajului mediatic, Noua Românie continuă să se dezvolte și se promovează doar pe internet.

De cinci zile, tinerii din Noua Românie au pornit prin țară să strângă semnături pentru a putea participa la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Dacă vreți să susțineți tinerii din Noua Românie, cu o semnătură, intrați pe site-ul oficial și descărcați formularul pentru semnături.

Pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro puteți afla povestea acestui proiect care poate fi motorul schimbării în România.

Dacă vrei să te alături echipei Noua Românie în calitate de membru, poți completa formularul de înscriere AICI.

Urmărește și pe facebook Noua Românie pentru a fi la curent cu noutățile acestui proiect unic în România.