Centenarul Fotbalului Românesc se va juca la Ploieşti întrucât Arena Naţională a fost închisă de Primarul Capitalei

Meciul demonstrativ, intitulat Centenarul Fotbalului Românesc, disputat între naţionala a legendelor şi selecţionata artiştilor, care urma să se desfăşoare pe 18 noiembrie pe Arena Naţională din Bucureşti, a fost mutat pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Din cauza faptului că Arena Națională a fost închisă, meciul va avea loc în aceleași condiții pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Biletele și invitațiile emise pentru Național Arena sunt valabile și pentru stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Iniţial, meciul trebuia desfăşurat pe 18 noiembrie, pe Arena Naţională, însă Primarul General al Capitalei, a anunţat luni că Arena Naţională se va închide pentru circa trei luni pentru refacerea gazonului.

Printre jucătorii care şi-au confirmat prezenţa la meciul demonstrativ se numără Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Helmuth Duckadam, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Adrian Ilie, Mirel Rădoi, Daniel Niculae, Vasile Maftei şi Florin Cernat. De cealaltă parte, în echipa artiştilor îşi vor face loc, printre alţii, Adrian Enache sau Aurelian Temişan.

“Părerea mea că ar trebui să ne reunim mai des. Şi sperăm să avem şi suporteri cât mai mulţi pe Arena Naţională”, l-a completat Miodrag Belodedici.

Biletele au fost puse în vânzare, la preţuri cuprinse între 25 şi 45 de lei. O parte din câştiguri va fi donată către Kasandra Rotariu, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu.

Liga Legendelor a lansat Centenarul Fotbalului Românesc, eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri, unde au fost prezenți: Miodrag Belodedici, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Valentin Popescu-directorul de marketing sportiv al Alexandrion Group, dar și alții.

Centenarul Fotbalului Românesc, un meci demonstrativ care va pune faţă în faţă o naţională a legendelor şi selecţionata artiştilor, este susínut de Alexandrion Group și Fundația Alexandrion.