99% dintre femei suferă de celulită, așa numita ‘’coajă de portocală’’. Dacă și tu te confrunți cu această neplăcere, află că acum poți scăpa mult mai ușor de aspectul celulitic al pielii decât cu mulți ani în urmă. 

           Acum, nu mai este o problemă să găsești o metodă simplă, rapidă, noinvazivă și nedureroasă. Cu evoluția tehnologiei, industria beauty este printre primele care a beneficiat de aparatură de ultimă generație. Înțelegem și motivul. Aproape toți ne dorim să arătăm mai bine, să avem un corp tonifiat și sculptat în cel mai frumos mod și în cel mai scurt timp. 

          Opțiunile non-invazive pentru reducerea celulitei s-au dezvoltat semnificativ în ultimii ani. De la tratamente bazate pe radiofrecvență corporală cu Venus Legacy până la tehnici inovatoare precum criolipoliza, există o gamă diversificată de opțiuni care te pot ajuta să îți atingi obiectivele de frumusețe.

             Hai să explorăm cele mai populare metode, descoperind beneficiile lor și pentru cine sunt potrivite.

          Radiofrecvență Corporală cu Venus Legacy

          Radiofrecvența corporală cu Venus Legacy este o metodă avansată care utilizează energie electromagnetică pentru a stimula producția de colagen și elastină în straturile profunde ale pielii. Acest proces contribuie la îmbunătățirea fermității pielii și la reducerea aspectului de coajă de portocală asociat cu celulita. 

         Energia radiofrecvenței încălzește țesuturile subcutanate, promovând circulația sanguină și drenajul limfatic, ceea ce poate contribui la eliminarea toxinelor.

        Este una dintre cele mai populare metode de tonifiere și remodelare corporală. 

        Iată care sunt beneficiile acesteia: 

  • Nu este invazivă: Tratamentul cu Venus Legacy nu necesită intervenții chirurgicale sau injecții, ceea ce înseamnă că nu există perioadă de recuperare și risc minim de efecte secundare grave.
  • Piele mai fermă: Îmbunătățirea producției de colagen și elastină poate duce la o piele mai fermă și mai elastică în zonele tratate.
  • Chiar dacă rezultatele sunt vizibile treptat, acestea există: Rezultatele devin vizibile pe parcursul a câtorva săptămâni, oferind un aspect natural al pielii îmbunătățit.

         Pentru cine este potrivită

        Radiofrecvența corporală cu Venus legacy este potrivită pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul pielii cu celulită ușoară până la moderată. Acest tratament este eficient pe mai multe zone ale corpului: coapse, fese, abdomen și brațe.

               Criolipoliza

             Criolipoliza, cunoscută și sub numele de “înghețarea grăsimilor”, este o metodă inovatoare care utilizează temperaturi scăzute pentru a deteriora celulele adipoase. Prin expunerea la frig controlat, celulele grase sunt afectate, iar organismul le elimină treptat în săptămânile următoare tratamentului.

             Ce beneficii are pentru tine:

  • Reducerea localizată a țesutului adipos în exces: Criolipoliza poate fi eficientă în reducerea grăsimii în zonele țintă, cum ar fi abdomenul, coapsele și bărbia.
  • Procedură rapidă: Ședințele de criolipoliză sunt relativ scurte și nu necesită timp de recuperare.

        Pentru cine este potrivită

         Criolipoliza este potrivită pentru persoanele care au zone specifice cu depozite de grăsime rezistente la diete și exerciții fizice. Este important de menționat că criolipoliza se concentrează pe reducerea grăsimii și nu neapărat pe tratarea celulitei.

          Când vine vorba de tratamentele non-invazive de reducere a celulitei, opțiunile precum radiofrecvența corporală cu Venus Legacy și criolipoliza oferă soluții moderne și eficiente. 

            În funcție de nevoile individuale, fiecare metodă poate aduce beneficii notabile, fie prin îmbunătățirea aspectului pielii cu celulită sau prin reducerea stratului de țesut adipos în zonele țintă. Înainte de a opta pentru oricare dintre aceste tratamente, este întotdeauna recomandat să discuți cu un specialist în domeniu pentru a determina ce opțiune se potrivește cel mai bine obiectivelor dvs. estetice.

Sursă foto: freepik/valuavitaly