Momentul în care partenerii decid să-și unească destinele este unul dintre cele mai importante din viața acestora, iar alegerea unui inel de logodnă joacă un rol deosebit, având o simbolistică puternică.

De multe ori însă, alegerea unui inel de logodnă poate fi o adevărată peripeție, fiind o decizie foarte dificilă și luată cu multe emoții. Pentru a ușura acest lucru, specialiștii de pe site-ul e-ring.ro oferă o serie de sfaturi celor care își doresc să aibă parte de cel mai bun inel de logodnă – și asta la un preț cât se poate de bun.

Vom prezenta în cele ce urmează care sunt aceste sfaturi:

Design standard sau personalizat?

inel-logodnaPrimul aspect de care trebuie să se țină cont atunci când se dorește achiziționarea unui inel de logodnă este cel referitor la design-ul pe care îl prezintă. În acest sens se poate opta pentru alegerea unui model standard sau pentru unul adaptat cerințelor și gusturilor pe care le au clienții.

Analizând oferta celor de la e-ring.ro, se poate observa faptul că se pot alege numeroase modele standard, din rândul acestora enumerând:

  • Solitaire (cu o singură piatră prețioasă, fiind de altfel și modelul clasic)
  • Three-stone (o piatră prețioasă mare, flancată de altele două mai mici)
  • Halo (pietre prețioase cu aspect de floare)
  • Side-stone (o piatră prețioasă mare așezată central, iar de o parte și de alta unele mai mici)
  • Eternity (pietre prețioase de aceeași dimensiune și care sunt așezate simetric)

De asemenea, cei care își doresc să ofere un plus de originalitate și personalitate inelului de logodnă, o pot face apelând la specialiștii de la e-ring.ro. Aceștia au tehnologia necesară pentru ca orice schiță sau desen să se concretizeze și să redea forma dorită inelului de logodnă.

Alegerea unui material și a pietrei prețioase

inelUrmătorul detaliu ce trebuie luat în seamă după ce a fost aleasă forma și modelul inelului este cel referitor la materialul din care va fi realizat și cel fel de pietre prețioase sunt așezate de către bijutier.

În ceea ce privește materialul folosit, clienții e-ring.ro beneficiază de următoarele opțiuni: aur alb sau galben, de 14K, respectiv 18K. K sau Karate reprezintă numărul de părți de aur dintr-un total de 24. Nu se folosește aur de 24K, deoarece este mult prea sensibil.

Referitor la pietrele prețioase, acestea pot fi: diamant, smarald, rubin sau safir. Fiecare dintre acestea prezintă anumite caracteristici, fie din punct de vedere al culorii, fie al clarității sau al tăieturii. De asemenea, unitatea de măsură pentru diamant este carata, astfel că 1 carată = 0,2 grame.

Mărimea inelului

Nu în ultimul rând, persoanele care doresc să ofere un inel de logodna se lovesc de problema mărimii. Pentru ca acest lucru să se rezvole cât mai simplu se poate compara un alt inel al partenerei, iar dacă acest lucru nu este posibil se recomandă folosirea unei mărimi standard, adică mărimea 52.

cerere-in-casatorieDacă aceste sfaturi sunt urmate alegerea, unui inel de logodnă se va face mult mai ușor, iar rezultatul final va fi cel mult dorit și care va atrage admirația tuturor celor din jur. Cei care doresc să afle mai multe detalii o pot face folosind următoarele date de contact:

E-ring

Tel: 0746 11 43 87

Calea Victoriei, nr. 21-23, etaj 3, camera 30, București

Orar: Luni-vineri de la 09:00 la 17:00

E-mail: office@e-ring.ro

www.e-ring.ro