Daca locuiesti intr-un oras aglomerat si intentionezi sa iti achizitionezi o masina, este esential sa iei in calcul toate aspectele necesare – distanta dintre drumul de acasa si job, ora de varf, aglomeratia, consumul si nu in ultimul rand, pretul masinii pe care urmeaza sa o cumperi. Atunci cand un drum de zece minute este parcurs cu masina intr-o jumatate de ora, decizia achizitionarii unui autoturism potrivit devine o decizie destul de dificila.

Noi am facut o selectie a celor mai potrivite masini pentru orasele mari, cu trafic intens.

Masinile electrice ( cvadricicluri)

Cu siguranta prima varianta pe care o luam in calcul atunci cand dorim sa achizitionam o masina potrivita pentru un oras aglomerat sunt cvadriciclurile. Datorita dimensiunilor reduse, se pot strecura cu usurinta in traficul aglomerat si pot fi parcate chiar si in spatii foarte restranse. Desi are o multime de caracteristici care  o pot plasa cu succes in topul masinilor potrivite pentru oraselor aglomerate, masina electrica vine la pachet si cu multe dezavantaje. Pretul de achizitie nu este intotdeauna accesibil, autonomia este destul de mica, iar spatiul de depozitare este aproape inexistent (aspect foarte important pentru familiile cu copii). Astfel, daca acest autoturism nu este varianta ideala pentru tine, putem trece la urmatoarele modele.

Volkswagen Golf VI

Acest model de autoturism ofera echilibrul perfect intre rafinament, economie si performanta. Desi este o masina micuta, portbagajul este destul de spatios astfel incat sa poti transporta si depozita lucrurile de care ai nevoie. Mai mult decat atat, micile detalii din interiorul masinii acorda o nota de eleganta. Consumul mixt al acestui model este de 5.5l, iar cel urban nu depaseste 6.1l. Astfel, acest autoturism trece cu succes orice test si poate fi ideal pentru orasele mari, cu trafic intens.

Skoda Fabia

Skoda Fabia face parte, de asemenea, din clasa autoturismelor mici, ideale pentru orasele aglomerate. Este o masina usor de intretinut, cu un cosum mic si suficient spatiu pentru depozitarea bagajelor. De asemenea, nici costul achizitionarii unui astfel de model nu este unul exorbitant.

Ford Fiesta

Cu ajutorul acestui model te poti strecura usor prin traficul urban. Ford Fiesta este o masina economica, are un consum mic si este suficient de spatioasa. Nu putem spune ca este cea mai rapida masina, insa este perfecta pentru a ajunge rapid la job.

Asadar, acum ca am stabilit care sunt masinile ideale pentru orasele mari, cu trafic intens, nu-ti ramane decat sa te decizi asupra modelului potrivit nevoilor tale. Achizitionarea unui autoturism este o decizie foarte importanta, asadar ia in calcul toate variantele inainte de a face decizia finala. Daca esti nehotarat intre doua autoturisme, de exemplu, poti apela la wlc rent a car. Solicita inchirierea autoturismului pe care intentionezi sa il achizitionezi, testeaza-l cateva zile in orasul aglomerat si pune in balanta avantajele si dezavantajele. In felul acesta vei fi sigu ca iei cea mai buna decizie!