Foarte multi romani sunt pasionati de pariuri sportive, iar in ziua de astazi majoritatea aleg sa parieze in cadrul agentiilor online. Casele de pariuri online reprezinta cea mai buna alegere in acest moment, oferind jucatorilor o serie de avantaje importante.

Printre aceste avantaje se numara si bonusurile si promotiile pentru clientii noi, dar si cei existenti. Despre ce tipuri de bonusuri vei intalni in agentiile de pariuri de pe internet iti voi prezenta cateva detalii in randurile de mai jos.

Ce bonusuri ofera casele de pariuri online?

Bonusul este probabil primul lucru pe care il vei afla despre o agentie de pariuri pe internet. Ofertele bonus pariuri online sunt diversificate, iar fiecare operator incearca sa isi intampine jucatorii noi cu un bonus cat mai interesant.

Asadar vei intalni in mediul online mai multe tipuri de bonusuri la agentiile de pariuri, iar printre cele mai populare oferte se numara urmatoarele:

  • Bonus fara depunere
  • Bonus procent din suma depusa
  • Bonus pariu gratuit
  • Bonus pariu fara risc
  • Cota marita
  • Cashback

Bonus fara depunere

Unele agentii de pariuri online pun la dispozitia jucatorilor noi chiar si bonusuri fara depunere. Asa cum le spune si denumirea, pentru incasarea acestor oferte nu este necesar sa efectuezi niciun depozit. Pur si simplu te inregistrezi pe site si eventual iti verifici contul de jucator, lucru pentru care vei fi recompensat cu un anumit bonus (bani bonus sau pariu gratuit, de regula).

In unele cazuri poate fi necesar sa specifici si un anumit cod promotional pentru a te inscrie la respectiva oferta. E clar ca aceste bonusuri fara depunere sunt extrem de apreciate, fiindca practic riscul din partea ta este zero si ai doar de castigat.

Bonus procent din suma depusa

Cel mai intalnit tip de bonus la agentiile de pariuri online este cel de tip procent din suma depusa. Astfel, dupa ce efectuezi o incarcare a contului vei primi bani in plus, in functie de suma depozitata. Procentul bonus variaza de obicei intre 50% si 200% din depozit si de asemenea la unele case de pariuri online poti fi recompensat chiar si pentru primele 3 sau 5 depuneri in cont.

Bonus pariu gratuit

O alta oferta destul de populara la pariuri online in Romania este bonusul de tip pariu gratuit. Prin intermediul unei astfel de promotii vei primi unul sau mai multe pariuri gratuite, a caror valoare difera de la o agentie la alta.

In aceasta categorie exista practic doua tipuri de pariuri gratuite: free bet si full bet. In cazul free bet, in urma plasarii pariului vei pastra in cont doar eventualul profit (castig – miza), in timp ce la full bet vei pastra intregul castig, inclusiv miza.

Trebuie sa citesti termenii acestor oferte, pentru a sti exact ce conditii trebuie sa respecti atunci cand utilizezi pariurile gratuite.

Bonus pariu fara risc

Exista si oferte de tipul pariu fara risc. Acestea fac referire de obicei la primul pariu plasat dupa inregistrarea pe site. Pariul fara risc inseamna ca daca vei pierde primul pariu jucat atunci vei primi miza integral inapoi, de regula sub forma de bani bonus, dar pot fi si bani reali.

Asadar esti asigurat si prin intermediul unei astfel de oferte poti sa plasezi un prim pariu mai riscant, pentru ca oricum primesti banii inapoi in caz de nereusita.

Cota marita

Acest tip de bonus la pariuri este destul de rar oferit, dar il poti intalni in unele situatii. Astfel, agentia ofera jucatorilor noi o cota mult mai mare decat in mod obisnuit pentru un anumit pronostic. De obicei se aleg pronosticuri cu cote mici in oferta standard, cum ar fi victorii ale echipelor net superioare, pentru care clientii noi beneficiaza de cote marite.

Asadar te inscrii pe site, specificand un anumit cod promotional si plasezi pariul respectiv la o cota foarte mare. Daca acesta este castigator atunci primesti profitul sub forma de bani bonus, pe care ulterior ii poti utiliza la alte pariuri.

Este o oferta interesanta, deoarece nu necesita o investitie prea mare din partea ta si poti incepe sa joci la pariuri online cu un buget destul de consistent, in cazul in care acea cota marita este castigatoare.

Bonus cashback

Foarte putine agentii de pariuri ofera bonusuri de tipul cashback. Aceste oferte se refera la faptul ca jucatorii noi vor primi inapoi o parte din pierderile inregistrate. Ce-i drept nu este un bonus foarte atractiv, deoarece face referire strict la pierderi, motiv pentru care nu este prea popular in randul jucatorilor.

In concluzie, ai putut afla din acest articol ce tipuri de bonusuri la pariuri online poti incasa. E clar ca aceste promotii iti vor fi de mare folos, deoarece te vor ajuta sa iti consolidezi bugetul si sa iti cresti sansele de a obtine profit.