Amatorii de jocuri de noroc sunt încântați întotdeauna de lansarea de noi sloturi. Din această perspectivă, sloturile tematice sunt motive de bucurie pentru toți jucătorii care sunt în căutarea celor mai bune oferte, cu rotiri gratis și runde bonus. Vom vedea în continuare care sunt cele mai tari sloturi cu tematică de Ziua Îndrăgostiților.

Beauty and the Beast  – Yggdrasil

Bazat pe basmul clasic francez, slotul Beauty and the Beast (Frumoasa și Bestia), oferit de Yggdrasil, îți va aduce toate ingredientele pentru un joc de succes, plin de elemente romantice. Animațiile și coloana sonoră sunt capabile să cucerească inimile chiar și celor mai duri jucători.

Cel mai bine plătit simbol din acest slot este prințul auto îngăduitor transformat el însuși într-o fiară hidoasă în timp ce iubita sa, Belle, este cel de-al doilea simbol din punct de vedere al plăților.

Cea mai amuzantă parte a jocului, la fel ca în basm, este reprezentată de servitorii transformați în obiecte de uz casnic. Butler, Chef și Maid apar în timpul modului de rotiri gratuite, fiecare ajutându-te să ai parte de acele victorii mult dorite, datorită capacității lor de a modifica simbolurile de pe role.

Tweet Hearts – Just For The Win

Acest slot îți va da ocazia să asculți cântecul drăgăstos al păsărilor în timp ce explorezi un adevărat paradis cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, paradis în care toți papagalii se bucură de viața în doi. Slotul Tweet Hearts de la JFTW ne invită să învârtim rolele și să simțim căldura, dragostea și libertatea pe care păsările le simbolizează.

Oriunde te-ai afla, ai șansa să arunci o privire în jungla secretă a păsărilor, unde toate simbolurile pot veni fi simple sau duble datorită caracteristicii Lucky Double Line. Asta înseamnă că poți obține până la 10 victorii dacă simbolurile aterizează pe rândul din mijloc în jocul de bază.

Romeo și Julieta – Pragmatic Play

Lista celor mai bune sloturi romantice de jucat de Ziua Îndrăgostiților nu ar fi completă fără un joc online inspirat din povestea tragică de dragoste a lui Shakespeare. În slotul Romeo și Julieta, oferit de Pragmatic Play, vei putea călători în frumoasa Verona pentru a descoperi minunata poveste de dragoste.

În joc, cei doi iubiți condamnați sunt un simbol Wild, care se  mișcă unul către celălalt, oferindu-ți șansa unor bonusul cu fiecare mișcare. Atunci când cele două simboluri se întâlnesc, ai șansă să fii premiat cu 25 de rotiri gratuite. De asemenea, simbolurile bloca rolele pe durata rundelor de rotiri gratuite, oferindu-ți mai multe șanse să către victorii mai mari.

Dream Date – Microgaming

Dream Date este o poveste clasică de iubire care a fost transformată într-un slot numai bun de jucat cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. În slotul Dream Date, două fete singure din epoci diferite ajung să-și găsească în cele din urmă dragostea.

În încercarea de a-și găsi adevărata iubire, una dintre fete ajunge să aleagă unul dintre cele patru personaje, diferite în fiecare epocă, pentru a forma perechea perfectă. Alesul acesteia va deveni simbolul cel mai bine plătit din jocul slot. Povestea de dragoste începe însă doar atunci când reușești să aterizezi un simbol Lady și Date în Zonele fierbinți (Hot Zones).

Zonele fierbinți apar în centrul primei și celei de-a cincea role și pot acorda premii în bani, un multiplicator de până la 40x, iar dacă simbolul Visului este selectat, vei primi rotiri gratuite suplimentare.

Full Moon Romance – Thunderkick

Ce poate fi mai romantic decât unele filme din anii ’50, cu povești de dragoste sub lună plină? Dulce și inocent la prima vedere, slotul Full Moon de la Thunderkick are un truc sau două în mânecă pentru orice jucător.

Când simbolul Sweetheart atinge prima rolă, vei declanșa o caracteristică de clonare care poate crea până la 4 clone cu același simbol. Atunci când auzi un urlet înfricoșător de vârcolac, vei ști că ai declanșat un joc bonus în care toate simbolurile dragostei se transformă în vârcolaci, aducându-ți până la 20 de rotiri bonus suplimentare.

Doctor Love – NextGen

Dacă vrei câștiguri semnificative cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, alege să joci Doctor Love, slot oferit de NextGen. S-ar putea ca acest joc să nu fie la fel de uimitor din punct de vedere vizual, comparativ cu alte sloturi din  această listă, dar nu te lăsa descurajat, Doctor Love îți aduce multă distracție și șanse de câștig.

Acest slot cu 5 role și 20 de linii de plată te va duce într-un cadru plin de inimioare și urși de pluș. Doctor Love reprezintă simbolul Wild, însă Love Meter Scatter este simbolul care îți va aduce până la 20 de rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x.

Moon Princess – Play’n GO

Orice poveste cu prințese nu poate fi decât romantică, așa că nu e cazul să ratezi acest slot genial de la Play’n GO. Slotul Moon Princess inspirat din stilul manga ne aduce în atenție trei frumoase prințese – Dragoste, Stea și Furtună – toate cu super-puteri unice pentru a te ajuta să salvezi lumea și să câștigi premii surprinzătoare.

Deși multiplele elemente roz pot părea mult prea feminine, trebuie să ai în vedere faptul că slotul îți poate aduce câștiguri de până la x 5.000 valoarea pariului. Mai mult decât atât, slotul vine cu opțiunea de role în cascadă, funcția Bonus și caracteristica Trinity în timpul căreia toate fetele se reunesc pentru a te ajuta să câștigi bani.

Bollywood Story – NetEnt

Nu există un moment mai bun decât Ziua Îndrăgostiților pentru a viziona povești de dragoste epice marca Bollywood. Dar ce părere ai dacă poți lua parte chiar tu la o astfel de poveste? Acum ai ocazia, prin intermediul slotului Bollywood Story, oferit de NetEnt. Vei face cunoștință cu doi tineri din medii diferite luptându-se pentru dragostea lor împotriva tuturor nedreptăților. Construit pe o structură colorată și extrem de captivantă, cu 5 role, 9 linii de plată, slotul prezintă simboluri Wild la fiecare rotire și rotiri gratuite.