Odată cu venirea iernii, și articolele vestimentare se schimbă. De altfel, nici moda nu stă pe loc, fiecare sezon având cel puțin câte un element care să facă diferența în dressingul tău. De data aceasta, vei afla câteva recomandări ale specialiștilor în design vestimentar care ar putea să creeze ținute uimitoare și șic, purtabile pe perioada sezonului rece. În cele ce urmează, vei descoperi câteva elemente elegante care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă, mai ales atunci când vrei să fii în ton cu moda și să ai o altfel de energie, atunci când porți articolele vestimentare.

Iată câteva elemente care pot face diferența într-o ținută vestimentară de iarnă

  • Să fii în pas cu moda poate fi, uneori, dificil. De altfel, fiecare ținută ar trebui aranjată armonios, mai ales atunci când vine vorba despre nuanțe. Printre cele mai purtate articole vestimentare, în timpul iernii, sunt jachetele, gecile sau paltoanele cu nasturi supradimensionați. De aceea, atunci când dorești să dai un „refresh” dressingului, poți opta să investești în haine care pot fi purtate și sezonul următor și care pot încropi o ținută de nota 10. Ai putea consulta gama de geci de iarnă pentru femei de la StarShinerS.ro, pentru a găsi articolul vestimentar potrivit gusturilor tale. Nuanțele de crem sau negru sunt populare, mai ales în timpul iernii.
  • Pe de altă parte, un alt element care ar trebui să se regăsească în garderoba ta reprezintă pălăria din fetru. Aceasta poate fi purtată cu un palton sau un pardesiu, în funcție de vreme. De altfel, pălăria poate fi accesorizată cu diverse broșe sau panglici. Dacă preferi să ai o bijuterie atașată de pălărie, atunci poți alege una cu pietricele sau strasuri, care să scoată ținuta din anonimat. În cazul unei panglici, nuanța poate fi aleasă în funcție de cea a pantofilor sau a genții pe care o vei purta.
  • De asemenea, un alt element care ar putea face diferența reprezintă încălțămintea. Culoarea anului 2023 este magenta, iar cea a anului viitor va fi „puf de piersică”, o nuanță plăcută ochiului, care poate fi îmbinată cu o multitudine de elemente vestimentare. Iar, pentru a fi în pas cu moda, ar fi ideal să ai o pereche de încălțăminte apropiată de nuanța respectivă, care poate fi îmbinată cu o pereche de pantaloni evazați, negri, și o cămașă din dantelă. Ori, dacă ești o împătimită a accesoriilor, atunci poți investi într-o geantă în această nuanță. Va atrage, cu siguranță, privirile!
  • Nu în ultimul rând, un alt element care ar putea fura privirile și face parte din categoria celor șic reprezintă maleta. Este un articol vestimentar util în timpul iernii, mai ales din punct de vedere termic, și nu doar pentru ținutele elegante ce pot fi formate. Maleta poate fi integrată în ținute cu gust, elegante, putând fi purtată mai ales la office sau școală.

Atunci când dorești să alcătuiești o ținută de nota 10, trebuie să iei în considerare ce tipologii de elemente vestimentare se pliază pe gusturile tale și care sunt cele necesare anotimpului curent. Este important, în perioada iernii, să ai confort termic, dar și să te simți de parcă ai călca pe un podium. Așadar, atunci când îți reînnoiești garderoba, trebuie să fii atentă la modul în care alegi nuanțele, mărimile, dar și piesele în sine, pentru a-ți aduce bucurie atunci când le porți!

Sursă foto: Pexels.com