Cel mai avantajos restaurant in Venus

Oamenii raman muti de uimire, cand intra in cel mai avantajos restaurant in Venus, fiindca nici in strainatate nu s-au bucurat de atata mancare buna si de atatea oportunitati ca in acest loc.

Micul dejun este servit in sistem de bufet suedez organizat in serii de 40 de persoane ca accesul la preparate sa fie asigurat. Oaspetii au la dispozitie preparate calde, mezeluri de calitate premium, branzeturi fine, romanesti si aduse din strainatate, fructe si legume, ceai si cafea.

Fiecare este liber sa aleaga si sa isi umple ceasca, fafuria sau paharul de cate ori doreste.

Hotel all inclusive in Venus inseamna enorm, un concediu de sultan asigurat la malul marii.

Nimeni nu ar trebui sa rateze sansa de a se autoservi din zecile de preparate gustoase la toate mesele zilnice.

La micul dejun este belsug, la pranz este belsug, seara este belsug.

Alte restaurante nu includ in oferta sucurile, cafeaua, vinul si bauturile alcoolice scumpe, ci toate aceste produse de lux se achita separat.

Aici musafirii sunt rasfatati, tocmai de aceea rezervarea trebuie sa fie facuta din timp, fiindca oportunitatile restaurantului sunt completate de:

-activitatile special organizate pentru copii. Parintii radiaza de fericire, descoperind ca aici se ocupa cineva de copiii lor, invatandu-i sa picteze si jucandu-se cu ei. In fiecare seara sunt spectacole interesante si frumoase la care oaspetii pot participa. Piscina speciala pentru copii a fost facuta sa ii potejeze si ca micutii sa se distreze in apa calda. Se stie ca apa marii nu este mereu calda, dar in apa din piscina pot intra si persoanele mai sensibile.

-sala de fitness. Este o adevarata sala de sport cu aparate moderne care provoaca la miscare dupa mesele imbelsugate.

-sauna. Datorita tanspiratiei povocate de aburi, toxinele din organism sunt eliminate.

-cabinetul de masaj, in care specialisti de marca isi asteapta solicitantii. Clientii stiu de la inceput cat costa fiecare serviciu in parte si pot alege tipul de masaj dorit.

-camerele de relaxare gandite pentru persoanele care au mare nevoie de liniste in anumite momente.

-curtea hotelului plina de vegetatie, de fantani spectaculoase care noaptea sunt luminate fascinant in zeci de culori.

E prea frumos atat in curtea acestui hotel, cat si in sala de mese, pe terasa, in camere si pe holurile hotelului.

Oamenii se simt aici ca la mama sau ca la bunica, locuri in care gaseau felurile de mancare favorite si toata linistea si iubirea de care aveau nevoie ca la intoarcere sa isi reia activitatile cotidiene.

Se pot organiza si diferite evenimente la acest restauant, dar cel mai important eveniment il reprezinta entuziasmul pe care il simte oaspetele, cand este tratat cu atata deferenta in acest loc.

La acest restaurant, oamenii aleg un loc in salon sau pe terasa si sunt pe deplin multumiti de meniu, de servirea ireprosabila si de asezarea prreparatelor care este facuta cu mult simt estetic.

Un concediu cu toate seviciile incluse petrecut la acest hotel de patru stele din Venus reprezinta un dar de pret facut celor dragi.

Nimeni nu poate uita vreodata experientele fericite traite in acest loc!

Hotel Favorit

Adresă: Str. Iuliu Maniu nr. 7, Venus, Constanța, 905504

Receptie: 0241 731 356