Pentru a plasa un pariu de succes, pariorii români trebuie să aleagă o casă de pariuri care este populară în rândul clienților și oferă bonusuri solide jucătorilor. Un moment la fel de important va fi alegerea unei discipline sportive, în cadrul căreia se vor desfășura pariuri.

Sportivii români dau rezultate bune în diverse sporturi, așa că pariurile vor fi interesante pentru cel mai larg public posibil.

Vedetele baschetbalului din România

Dacă fotbalul este cel mai popular sport, atunci baschetul este considerat medaliatul de argint printre fani. Sportivii români joacă adesea nu doar la echipa națională, ci sunt și legionari în cluburi europene și americane. Un exemplu este cariera lui Gheorghe Muredan, care a devenit primul român care a jucat în NBA. Succesul lui Muredan în acest sport este asociat cu o mare creștere, precum și cu abilități excelente de joc. George a fost cel care a devenit cel mai înalt bărbat care a ajuns la podea în NBA.

Nu este nevoie de mult timp sau efort pentru jucători să parieze la Parimatch România. Este suficient să parcurgeți procedura de înregistrare, precum și să faceți prima depunere, pentru care casa de pariuri vă va răsplăti cu bonusuri solide în contul dumneavoastră.

Dintre alți baschetbalisti eminenți din România, trebuie să evidențiem următorii:

  • Constantin Pop;
  • Virgil Stanescu;
  • Dragoș Nosievici.

Cele mai notabile rezultate ale echipei României au fost obținute în cadrul Campionatului European de Baschet. În 2017, clubul a reușit să ajungă în finală. De asemenea, România găzduiește diverse campionate de baschet, precum Cupa Mondială feminină din 2020.

Gimnastică

Gimnastica este direcția care timp de multe decenii le-a oferit sportivilor români premii internaționale. Mulți sportivi participă la Jocurile Olimpice. Această disciplină rămâne în frunte în ceea ce privește numărul de premii olimpice. Cea mai titrată sportivă este Nadia Comăneci, care a fost prima care a obținut un punctaj perfect pentru performanța ei la Jocurile Olimpice de vară din 1976. Un fapt interesant este că Teodora Ungureanu s-a descurcat și la acea vreme, dar Comăneci a fost cel care a câștigat cea mai mare faimă.

Victorii în tenisul românesc

Sportivii români performează excelent și la turneele de tenis. Dintre cei mai cunoscuți sportivi, merită evidențiat pe Ilie Năstase, primul tenismen din România care a devenit membru al Tenisului Hall of Fame. Simona Halep, care a devenit prima rachetă din turneul din 2017, se poate lăuda cu rezultate nu mai puțin remarcabile. Deja în 2018, ea a câștigat prestigiosul titlu de Grand Slam.

Ilie Năstase rămâne unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din țară. De-a lungul carierei, a reușit să adune mai multe titluri la turneele de Grand Slam. Jucătoarea de tenis are trofee de la alte turnee. Jucătorul de tenis a fost numărul unu pe Lista Atleților ATP între 1973 și 1974. Sportivul a evoluat și la dublu, unde a obținut rezultate foarte ridicate. În paralel cu Ilie Năstase, Virginia Ruzici a reușit să obțină rezultate înalte în anii ’70. Astăzi este managerul Simonei Halep, noua vedetă românească a tenisului. În perioada de performanță la turnee de top, sportivii români au reușit să devină de trei ori finaliști ai Cupei Davis. Vedetele masculine ale tenisului sunt Zhiriac și Andrei Pavel, iar printre jucătorii promițători de tenis, merită evidențiat și Florin Mergea.