Balustrada din sticla securizata este folosita pentru scari, rampe, podeste, balcoane si terase. Pentru cele mai tipice modele, ABC Ludens are solutii gata facute. Balustradele din sticla securizata sunt realizate si echipate pentru montaj rapid si instalare ulterioara. Echipamentul standard include o balustrada superioara, montanti medii pe treapta, din inox satinat sau lucios, conectori laterali din inox si elemente intermediare de armare.

De asemenea, modelele de balustrade din sticla securizata sunt disponibile din sticla ultra clara, sablata, fumurie. Pentru proiecte exclusive, firma este pregatita sa ofere dezvoltarea de balustrade pentru scari si balustrade individuale, cu posibilitatea combinarii elementelor din sticla cu mane din lemn si metal. De asemenea, firma este capabila sa ofere cea mai buna solutie pentru orice proiect.

 

Balustrada din sticla securizata – Caracteristici

Exista o gama larga de optiuni pentru tipuri si forme de structuri pentru scari si balcon. Varietatea de balustrade, permite alegerea de forme si posibilitati pentru a satisface ideile oricarui, chiar si celui mai sofisticat client.

Rezistenta si fiabilitatea balustradelor din sticla securizata, precum si a elementelor care vin imbinate,  vor asigura stabilitatea structurala la toate sarcinile nominale, in timpul functionarii. Sticla temperata este combinata cu o pelicula polimerica, care creste rezistenta si elimina formarea multor fragmente in caz de deteriorare.

O suprafata perfect neteda permite scurgerea sedimentelor, fara aparitia unor pete urate pe ea. Este suficient sa cureti cu regularitate suprafata neteda de praf, iar petele putin vizibile pot fi indepartate usor cu agenti de curatare a ferestrelor. Nu sunt supuse coroziunii, iar suprafata se lustruieste cu usurinta.

 

Gama decorativa

Folosind tehnologii inovatoare si cele mai noi echipamente, este posibil sa se realizeze balustrada din sticla securizata dintr-o singura foaie, oferind un design frumos si perfect. Cand se utilizeaza sticla securizata in sectiunea unei balustrade, se pot extinde reprezentarile in proiectare, folosind sticla ultra clara, sablata, fumurie.

Lemnul si sticla sunt doua materiale ecologice, a caror combinatie, la inceput, ar putea sa nu para o idee buna. Cu toate acestea, cu alegerea corecta a latimii manei, balustradele din sticla securizata si lemn arata foarte organic si la fel arata si fara mana.

Cu o selectie competenta, astfel de balustrade vor da un aspect de aerisire si vor parea originale si moderne. Prin mane de lemn sau de inox, se poate accentua severitatea sticlei.

Domeniul de aplicare a deciziilor de proiectare folosind metalul, lemnul si sticla la crearea unei balustrade din sticla securizata, este limitat doar de imaginatia ta. Balustrada din sticla securizata ofera o posibilitate vasta de a traduce idei de design.

Balustradele sunt necesare pentru confort si siguranta si in acelasi timp indeplinesc o functie estetica. Avantajele includ practicitatea si siguranta, rezistenta, functionalitatea si nivelul ridicat de securitate, lejeritate vizuala, design neobisnuit, versatilitate. Balustradele din sticla securizata sunt potrivite pentru scari de diferite tipuri, potrivite organic in interiorul diferitelor stiluri.