Piaţa auto din România se bazează foarte mult pe cumpărarea maşinilor second-hand, iar motivul este cunoscut: sunt mult mai ieftine decât cele noi. Potrivit DRPCIV, de la începutul anului 2015 şi până în prezent, românii au cumpărat mai mult de 110.000 maşini din alte state şi le-au înmatriculat în România.

Avantajele unei maşini second-hand sunt destul de evidente – preţul este unul mic – şi sunt mai bine întreţinute având în vedere că sunt circulate pe autostrăzi. Însă, cu toate că sunt mai ieftine, o bună parte din aceste maşini necesită întreţinere specială. De ce? Pentru că e deja folosită, noul proprietar trebuie să ia în considerare faptul că maşina va avea nevoie de o serie de schimbări ale pieselor şi asta la puţin timp după achiziționare.

În primul rând, dacă te hotărăşti să îţi cumperi o maşină second-hand, trebuie să te gândeşti ce schimbări vei face prima dată. Astfel, specialiştii recomandă ca după achiziţionarea vehiculului, să fie verificate şi în înlocuite piesele auto consumabile, adică: frânele, filtrele şi pneurile. De asemenea, se recomandă ca şi uleiul să fie schimbat după ce s-a cumpărat maşina.

Indiferent că e maşină nouă sau second-hand, la un moment dat oricum vei fi nevoit să mai schimbi câte o piesă, însă, îţi doreşti să găseşti cele mai bune piese la preţuri avantajoase. Pentru că majoritatea afacerilor încep să se extindă din ce în ce mai mult în mediul online, internetul ar trebui să fie prima opţiune de căutare a ceea ce îţi doreşti. În aces fel, vei avea posibilitatea de a cauta preţuri mai bune şi poţi compara produsele, în funcţie de raportul calitate-preţ.

Magazin online de piese auto

În caz că nu ai gazit magazinul online care să se potrivească cerinţelor tale, înseamnă că nu ai încercat www.depozitulautoonline.ro. Pentru că cel mai mare scop al echipei depozitulautoonline.ro este acela de a-şi mulţumi clienţii, aceştia îţi vor oferi cele mai bune piese auto de pe piaţa din România. De asemenea, aici vei găsi piese originale, anvelope, produse de întreţinere şi uleiuri de maşină din lista producătorilor recunoscuţi în lume.

Deoarece este un magazin care s-a dezvoltat şi în lumea online, depozitulautoonline.ro îţi va livra produsele chiar la tine acasă, astfel că vei economisi timp. Aici vei avea parte de o mulţime de avantaje: vei primi reducere de până la 70% la toată gama de produse din stoc sau la cele făcute pe comandă; pentru cumpărături mai mari de 499 de lei nu se mai percepe taxa de livrare şi ai posibilitatea să îţi returnezi produsul în şapte zile lucrătoare dacă acesta nu a fost pe placul tău. De asemenea, echipa depozitulautoonline.ro va oferi asistenţă non stop pentru cereri online, iar garanţia unor piese auto se extinde şi până la 36 de luni.

Produsele comercializate sunt originale şi au o calitate excelentă, garanţia vine direct de la producător, iar produsele se adaptează conform normelor europene. Livrarea se face oriunde în România, iar preţurile pieselor pot fi negociate în funcţie de cantitatea de produse care se va comanda.