Pentru ca auzi in stanga si in dreapta despre tot felul de conditii ale locurilor de munca; ne plangem de bani putin si multa munca, de insatisfactia de a ne chinui astfel. Balanta ar trebui sa fie una egala intre ceea ce inseamna sa muncesti si sa ai rasplata muncii tale. Asa se intampla spre exemplu la Charm Studios, acolo unde conditiile sunt fara doar si poate unele de top.

Unde lucrurile sunt de lauda, excelente, te vei gandi ca este destul de greu sa ai sanse sa intri sit u in acea lume. De fapt gresesti. Atunci cand vine vorba de angajare videochat la studioul Charm lucrurile sunt oarecum surprinzatoare. Pentru ca da, trebuie sa fii o femeie atragatoare, cea dupa care barbatii intorc capul insa in egala masura frumusetea este relativa.

Conditiile de a te angaja aici sunt diverse insa nu atat de greu de atins. Spre exemplu, sa fii majora. Mi se pare mai mult decat firesc sa se ceara asta cum de altfel in orice job ar trebui sa bifezi un anume prag pentru a sti ce anume este mai bine pentru tine. Cand vine vorba de experienta nu e musai sa o ai bifata. Cu alte cuvinte nici nu conteaza din ce mediu vii, ce profesie ai avut inainte sau daca ai avut. Se accepta pur si simplu femei care stiu ce isi doresc de la viata, femei increzatoare, indraznete, cu acel ceva al lor care te atrage. Si desigur, fiecare femeie este interesanta, atragatoare in felul sau insa trebuie sa stii si sa arati asta.

Mai mult decat atat, din aceeasi lista de lucruri de care se tine cont la angajarea la videochat este vorba si de trasaturi, de aspect insa si de disponibilitate. Oferta lor este insa greu de refuzat asa ca iti ramane ceva de genul raspuns la intrebarea: “ai avea curaj sau nu”. Asta pentru ca se lucreaza in ture, se ofera training specializat si chiar si consiliere in ceea ce priveste imaginea si moduri de a imbunatati asta.

Munca la videochat

Sa nu te gandesti ca pasivitatea cu care ai putea lucra la un studio de videochat inseamna o simpla experienta. Ai cu adevarat parte de un episod care te va uimi, care iti va deschide mintea, care te va maturiza. In egala masura esti platita regeste, cu un salariu ce are in vedere comisioane impresionante. Asta pentru ca la un alt loc de munca nu ti se va oferi asa ceva cu siguranta.

Este o vorba: “intra cine vrea si ramane cine poate”. Un loc de munca la un studio de videochat implica dedicare, daruire, pur si simplu interes si munca facuta cu drag, ca la orice alt loc de munca. Ingredientul secret consta si in dezinhibitia si frumusetea feminina asa ca daca ai toate acestea atunci nu iti mai ramane decat sa te provoci sa vezi ce si cum si cat ai putea activa intr-un astfel de domeniu.