Skip to content

Ce ticăloşi. Au „creat” Omicron ca să te oblige să faci şi doza 4 de vaccin

Șeful Pfizer, Albert Bourla a anunţat că trebuie administrată şi doza patru de vaccin împotriva tulpinii „Omicron”. Acesta mai spune că oamenii trebuie vaccinaţi anual împotriva COVID 19.
E clar, totul este doar o mare afacere. Dacă iniţial au spus că o doză plus rapel este suficient pentru a te imuniza şi astfel să nu mai mori de COVID 19, acum îşi dau arama pe faţă şi spun adevărul: ne vor obliga să ne vaccinăm anual împotriva coronavirusului dacă vrem să avem dreptul la liberă mişcare şi dreptul la muncă.

Șeful Pfizer, Albert Bourla, consideră că cea de-a patra doză de vaccin împotriva COVID ar putea fi necesară mai repede. El a vorbit despre această posibilă soluție, în contextul în care noua tulpină Omicron a generat un foarte mult interes la nivel global.

„Când vom vedea datele din realitate vom spune dacă a treia doză este eficace și împotriva Omicron și pentru cât timp”, a spus Bourla pentru televiziunea CNBC.

Potrivit Pfizer și BioNTech, a treia doză de vaccin Pfizer oferă un nivel de protecție comparabil cu cel oferit la variantele anterioare ale coronavirusului, precum Delta.

Chiar dacă oficialul companiei de medicamente vorbește despre o a patra doză, oamenii de știință sunt de acord că și cele trei doze de până acum pot oferi o protecție semnificativă împotriva Omicron.

Agenția de Sănătate a Regatului Unit susține că statul britanic ar urma să depășească un milion de cazuri de Covid până la finalul lunii.  Dintre acestea, mai mult de jumătate ar urma să fie infectări cu Omicron.