Ce poți face dacă ți s-a stricat mașina înainte de vacanță

Vacanța bate la ușă, așa că bagajul este pregătit, iar tu aștepți cu nerăbdare plecarea, promitându-ți că nu vei lăsa nimic să îți strice concediul. Însă, ce faci atunci când ai plănuit să pleci în vacanță cu mașina, dar observi că ceva s-a stricat iar defectul te împiedică să o mai folosești pentru o perioadă de timp?

O mașina care nu funcționează corespunzător este un real pericol, cu atât mai mult la drum lung. Iată ce soluții ai pentru a ieși din acest impas:

  • Grăbește reparațiile

Cea mai la îndemână soluție este să încerci să faci toate reparațiile mașinii până ce pleci în vacanță. Acest lucru nu este întotdeauna posibil, fie din lipsă de timp, dar mai ales din lipsă de resurse financiare. Mai ales pentru că tocmai înainte de plecarea în vacanță ai nevoie de bani, nu era tocmai momentul ca mașina să ți se strice. Și dacă totuși s-a întâmplat, probabil că va fi necesar să soliciți un ajutor financiar. Deoarece prietenii nu te pot ajuta mereu, iar pentru un împrumut la bancă nu ai destul timp acum, așa că poți apela la o instituție financiară nebancară. Extrasimplu, de exemplu, îți acordă împrumuturi rapide sau credite cu buletinul, așa cum se mai numesc și nici nu ai nevoie de acte doveditoare ale veniturilor. Poți rambursa împrumutul dupa ce te întorci din vacanță, folosind banii rămași.

Însă, pentru a nu împrumuta mai mult decat este nevoie, mergi mai întâi la un service auto specializat unde vei primi consultanță și recomandări în legătură cu reparațiile necesare. Autohut este un magazin online de unde poți achiziționa piese de mașina la prețuri mici, dar de asemenea oferă și servicii de reparații auto.

  • Schimbă mijlocul de transport

Cea de-a două opțiune pe care o ai este să optezi pentru altă modalitate de transport și să-ți lași mașina acasă. Poți să cauți bilete de autocar, ori, dacă mergi într-o destinație mai îndepărtate, verifică prețul unei curse cu avionul. Poți face acest lucru și dacă vei călători în țară și poți chiar să soliciți serviciile unei firme de transport aeroport. Transfero este una dintre aceste companii, de aceea verifică și site-ul lor înainte să pleci în vacanță.

Există soluții pentru o vacanță lipsită de griji!

Sursă foto: http://www.travelhyte.com