Ești pe punctul de a achiziționa o mașină Mercedes la mâna a doua, elegantă și frumoasă deopotrivă? Dacă vrei să te asiguri de faptul că nu vei conduce o mașină plictisitoare atunci alege un Mercedes Benz de după anul 2000, la un preț de maxim 20000 de RON.

Te sfătuim înainte de a achiziționa o mașină second-hand să verifici istoricul mașinii pe un site dedicat cum este carVertical. O mașină fiabilă nu trebuie să fie în mod obligatoriu și scumpă. La  prețul de sub 20000 de RON ai posibilitatea de a găsi o mașină modernă, ușor de întreținut, pe piața mașinilor de ocazie.

Mercedes Classe C. Mașina prezintă o siluetă elegantă, carcateristică clasei C, oferă un confort exemplar și un design atletic. Dinamică și performantă, clasa C oferă posibilitatea unui condus relaxat și o securitate optima datorită tehnologiei perfect gestionate.

Mercedes Classe A. Mercedes Classe A este o mașină în tendințe la ora actuală, cu interiorul său futurist, un veritabil succes comercial. Totul depinde de bugetul tău, însă cu siguranță vei găsi un model pe placul tău la un preț de 20000 de RON. Mercedes Classe A este o mașină compactă. De la lansarea sa, în 1997, Mercdes Classe A a devenit una din berlinele vedetă de pe piața automobilelor. În versiune berlină compactă, adoptă o caroserie mai condensată, păstrând totodată o habitabilitate optima și un volum generos.

Mercedes Classe E. În segmentul auto, Mercedes propune clasa E de la începutul anilor 1990. Actualmente, gama a ajuns la generația cu numărul 5, propunând mașini din ce în ce mai performante. Dacă ești în căutarea unei berline second hand, la un preț aproximativ de 20000 RON, atunci Mercedes Classe E îți va atrage cu siguranță privirile. Mercedes încearcă deja de câțiva ani să își reîntinerească imaginea prin intermediul unor berline într-un stil dinamic precum CLA sau unele SUV-uri precum GLA sau GLC. Însă, constructorul nu neglijează cele mai emblematice berline din catalogul său cum este Mercedes Classe E. Total regândită începând cu anul 2016, această berlină afișează o siluetă similară cu cea afișată de sora sa mai mare, Classe S.

La ce aspecte trebuie să fim atenți atunci când alegem un Mercedes second-hand?

Deoarece majoritatea care sunt în căutarea unei mașini de calitate optează pentru un Mercedes Benz second hand, îți spunem în cele ce urmează care sunt principalele aspecte la care trebuie să fii atent atunci când o alegi.

Trebuie să ții cont de consumul mașinii deoarece acesta este un aspect deosebit de important. În acest sens, va trebui să înmulțești numărul de kilometri pe care îl vei străbate pe an cu valoarea consumului mașinii și să verifici dacă vei putea suporta această cheltuială, în funcție de bugetul de care dispui.

Numărul de kilometri parcurși este în egală măsură important în cazul unei mașini second-hand. Apelează la un service specializat Mercedes Benz pentru o verificare amănunțită a mașinii, de rugină în special sau defecte ale caroseriei.

Indiferent de modelul de mașină ales și de bugetul alocat te sfătuim să cauți număr VIN vehicul pentru a afla ce fel de mașină cumperi pe un site dedicat cum este myfreevin.com.