Femeia care o face pe Anamaria Prodan să fie elegantă la cele mai importante evenimente, se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Seila Gurdal este însărcinată și și-a dorit să păstreze ca amintire burtica de graviduță realizând o ședință foto incendiară.

Colaborează profesional și sunt și bune prietene! Este vorba despre Anamaria Prodan și Seila Gurdal, o femeie de afaceri cu origini tătărăști, deținătoarea unui atelier de modă din București.

Se cunosc de mai bine de doi ani și nu vorbesc doar despre „cu ce ne mai îmbrăcăm azi?”, ci își dau și sfaturi ca între mame, căci Anamaria Prodan are experiență cu carul după ce a născut trei copii, iar Seila urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Designerul are o fetiță care marti a împlinit 14 ani, iar luna viitoare urmează să aducă pe lume și un băiețel. Este extrem de fericită și a ținut ca acest moment din viața sa să-l imortalizeze într- o ședință foto mai specială, într-un decor de poveste, specific Sărbătorilor de Iarnă.

În desuuri sexy sau îmbrăcată într-o rochie roz diafană, viitoarea mămică s-a lăsat fotografiată cu burtica la vedere. În câteva cadre i s-a alăturat și fiica ei pe nume Sine, care de marți are buletin.

Seila Gurdal - gravida