Adrian Ungur s-a accidentat duminică seară în finala turneului ATP Challenger de la Cordenons, Italia, și a ratat câștigarea primului său titlu din 2015.

pierdut finala turneului ATP Challenger de la Cordenons, Italia, după ce a abandonat meciul în setul trei la scorul de 1-4, din motive medicale.

Adrian Ungur a mers perfect în primul set unde a condus cu 4-0, și în cele din urmă l-a câștigat cu 7-5, după care jocul românului s-a rupt în setul doi.

Deși a început fantastic și setul doi, conducând cu 2-0, jocul românului a căzut brusc și Ungur a pierdut setul cu 4-6. Astfel că s-a ajuns la setul decisiv pentru a se stabili câștigătorul turneului de la Cordenons.

Pierderea setului doi l-a dat peste cap pe Ungur. Românul și-a pierdut lejer serviciul în debutul setului trei și era semnalul că va pierde și finala. La 2-1 a cerut time out medical pentru îngrijiri, după care și-a pierdut serviciul și a aruncat prosopul, abandonând partida.

Adrian Ungur, în prezent pe locul 327 ATP, și-a asigurat un cec în valoare de 3600 de euro și 55 de puncte ATP. Astfel că de luni va urca 80 de locuri în clasamentul mondial de simplu masculin al ATP.