Ce este un sterilizator frizerie?

Deschiderea unui salon de frumusete trebuie sa-ti aduca nu doar venit, dar si satisfactie de la ceea ce oferi si primesc clientii tai. De la serviciile care le ofera specialistii tai calificati, de la profesionalismul care impanzeste atmosfera salonului si de la dorinta clientului de a reveni aici din nou cu mare drag!

Atucni cand mergi la un salon, te stradui sa petreci timpul cat mai relaxat, fie ca ai venit sa-ti faci o frizura, o manichiura, un masaj relaxant sau oricare alta procedura ce se ofera aici. Si poate chiar iti pui intrebarea „Cum si cat de frecvent se dezinfecteaza instrumentele de lucru?”. Raspunsul la aceasta intrebare este „Foarte frecvent!”. Orice salon este dotat cu cel putin un sterilizator.

Un sterilizator frizerie nu sta la vederea clientilor, insa el nu lipseste. Fiecare specialist are aparatul sau de sterilizat. Coaforii dispun de sterilizator frizerie  pentru dezinfectarea foarfecelor, a pieptenelor de lucru, fiecare avand gradul sau de sterilizare; manichiuristii dispun de sterilizator frizerie pentru instrumentele sale de lucru, acestea pot fi cu raze UV sau simplu pupinel; mesterii de la pedichiura au propriul sterilizator frizerie, atat pentru instrumentele de lucru, cat si pentru prosoape etc.

Mai mult decat atat, un salon nu ar putea functiona si presta servicii daca nu ar avea cel putin un sterilizator frizerie, deoarece Organele de Inspectie Ssnitara le-ar da batai de cap si ar dispune sistarea imediata a activitatii lor, intrucat controalele lor sunt frecvente, iar uneori fara a fi anuntati proprietarii de saloane chiar.

Cum am mai zis, fiecare mester dispune de un sterilizator frizerie destinat anume serviciului sau. Trebuie sa stii, ca daca i in plan sa deschizi propriul salon, vei avea nevoie de mai multe sterilizatoare. De exemplu un sterilizator frizerie poate fi cu quartz, care are ale sale beneficii si recomandari. La dorinta ta iti poti dota salonul cu un sterilizator frizerie cu raze UV, care este si el bun datorita calitatilor sale si anume pentru distrugerea germenilor si a bacteriilor depozitate pe pieptene, foarfece perii, pensete etc. Pentru mesterii de la manichiura si pedichiura este inevitabil sa lipseasca solutia de dezinfectat, dar auxiliar nu vei face greseala daca vei achizitiona si un pupinel pentru instrumentele lor.

Orice sterilizator frizerie vei alege, iti recomandam sa te consulti cu specialistii in domeniul vanzarilor lor in privinta puterii si a modului de sterilizare, a calitatii acestuia. Sfatul nostru este sa nu faci economie acolo unde se cere calitatea si durata de folosire in timp a aparatului, asta pentru a nu fi nevoit sa platesti de doua ori mai scump pentru reparatii, timp si nervi pierduti.