Carcasele filtrului de apă Big Blue mențin cartușele cu filtru de diametru mare și alimentează apa prin capacul carcasei. Carcasele Big Blue sunt fiabile și pot rezista debitelor ridicate.

Ce este carcasa filtrului Big Blue?

Big Blue este o marcă comercială înregistrată de compania Pentair sub marca Pentek. Termenul „ Big Blue ” a devenit un termen cunoscut în industria apei care se referă la carcasele filtrelor cu un filtru cu diametru mare. Carcase de filtrare apă Big Blue au dimensiuni de 20 inci sau 10 inci.

Ce face ca aceste carcase ale filtrelor Big Blue să fie unice?

Big Blue este bine cunoscut pentru fiabilitatea sa. Carcasele de filtrare Big Blue sunt alegeri populare în industria de tratare a apei, deoarece au existat mai mult timp, sunt fiabile și sunt ușor de utilizat.

Cum funcționează o carcasă pentru filtrul de apă Big Blue?

O carcasă de filtrare Big Blue conține cartușe de filtrare mari. Alți producători nu descriu carcasele filtrelor cu diametru mare ca fiind Big Blue. Orice termen pentru carcase cu diametru mare se referă la carcase care funcționează în același mod. Apa intră într-un capăt și coboară prin carcasă. În funcție de tipul de cartuș de filtrare pe care îl aveți, apa ar putea să curgă prin filtru și apoi să iasă, sau ar putea merge până la fund și să curgă în sus prin mediul din cartușul de introducere. Puteți pune o varietate de cartușe de filtrare în interiorul unei carcase, în funcție de ceea ce încercați să filtrați.

Imagine cu o Carcasă Big Blue de 10 „

La ce se folosesc carcasele filtrelor Big Blue?

Aceste carcase de filtrare sunt utilizate pentru filtrarea la punctul de intrare, de obicei rezidențială. Acestea pot fi utilizate comercial cu un debit mai mare decât un filtru de dimensiuni standard. O mulțime de litri de apă poate curge printr-o carcasă de filtru cu diametru mare, deci este utilizată pentru o varietate de aplicații. Puteți pune un filtru de sedimente centrifugal, un filtru de carbon sau un filtru special cu rășină schimbătoare de ioni sau medii de reducere a arsenului într-o carcasă de filtrare Big Blue.

Multumim pe aceasta cale domnului Stefan, specialistul TopWater.ro în sisteme de filtrare si tratare a apei, pentru explicatiile oferite cu privre la ceea ce face din Big Blue una dintre cele mai populare carcase pentru filtrarea apei.