Caz socant al unei familii din Targu Neamt

Duminica acesta, de la ora 14:30, emisiunea „Asta-i Romania!” ne ofera povestea terifianta a unui barbat din Targu Neamt, cazul socant al unui barbat cercetat intr-un dosar greu de disparitie mama – fiica, care a socat intreaga tara.

Barbatul e acuzat ca si-ar fi ucis copila de numai 5 ani dar si pe fosta sotie, despre care inca nu se stie nimic. In timp ce ani de zile, tatal acuzat de crima reusea sa tina politistii departe de el, bunicul astepta cu sufletul la gura o veste despre fiica si nepoata lui.

O poveste de groaza care a iesit la lumina abia acum, la 15 ani distanta de la deschiderea dosarului de disparitie.

Tot duminica, la „Asta-i Romania!”, ne <reintalnim>, prin intermediul emisiunii, cu „tribul mioritic”, condus de un iesean, un bărbat cu 2 soții și 16 copii. Intr-o casa ascunsa intre dealuri, intr-un sat iesean, departe de tot ce inseamna reguli si legi sociale, George Chirila si-a facut propria sa lume libera si independenta, pe care doar el poate s-o înțeleagă. Barbatul, cunoscut drept singurul barbat din Romania casatorit cu două surori isi produce singur suficientă mâncare pentru el și ceilalți 16 membri ai familiei. Acesta spune ca n-are nevoie sa fie inregimentat in sistemul de stat, ci vrea sa traiasca ca un om cu adevarat liber. Medic, profesor și preot pentru toată familia, bărbatul este cel responsabil cu orânduirea treburilor din gospodărie, dar și cu hrana de toate zilele.

Nu ratati duminica aceasta, de la ora 14:30, o noua editie „Asta-I Romania!”, prrezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.