Daca esti medic veterinar sau crescator de animale si te afli in procesul de cautare a unui distribuitor veterinar cu experienta, este important sa tii cont de cateva aspecte importante. Nu toate companiile de pe piata isi desfasoara activitatea intr-un mod profesionist, dar exista cateva indicii clare ce iti pot semnala din start nivelul de exigenta al unei astfel de entitati.

In acest moment, piata este supra-saturata de o mare varietate de distribuitori veterinari, iar ceea ce e important sa gasesti este increderea dovedita, o firma care te poate asigura ca veti lucra impreuna la preturi bune, si care tine pasul cu noile descoperiri.

 

Experienta, un criteriu important in alegerea ta

Trebuie sa stii ca te poti baza, in absolut orice moment, pe distribuitorul veterinar cu care colaborezi. De aceea, experienta companiei ce comercializeaza produse farmacetice pentru animale are un cuvant greu de spus in decizia ta. Cauta un distribuitor cu multi ani de experienta, care si-a desfasurat activitatea la cel mai inalt nivel de-a lungul timpului, concentrandu-se pe mecanismele de preventie si tratament in randul animalelor. Vei gasi firme cu 20 de ani de activitate impecabila, pe care te poti baza, fara doar si poate.

 

Varietatea produselor si calitatea acestora

Varietatea produselor farmaceutice este un alt indicator de care trebuie sa tii cont, iar acest factor este strans legat si de calitatea acestora.  Iti vei dori sa lucrezi cu un distribuitor care aplica principiile calitatii si sigurantei in selectia produselor pe care le comercializeaza. In acelasi timp, oferta trebuie sa acopere toate nevoile de ingrijire a animalelor: produse pentru tratarea afectiunilor, produse pentru preventia afectiunilor, produse pentru igiena zilnica, suplimente alimentare, vaccinuri, antiparazitare si nu numai.

 

Interesul pentru inovatie si noile descoperiri

In permanenta apar solutii inovative pe o piata atat de dinamica, cum este cea a medicinei veterinare. Producatori de talie internationala isi imbunatatesc formulele complexe ale medicamentelor si vin in intampinarea iubitorilor de animale cu produse noi cu performante dovedite stiintific. Un distribuitor de top va tine pasul cu noile descoperiri si va fi in permanent interesat de inovatie, pentru a imbunatati calitatea vietii animalelor. E in interesul tau ca firma distribuitoare sa colaboreze cu producatorii de top.

 

Expertiza in domeniu a echipei din firma

In componenta firmelor de distributie a produselor farmaceutice veterinare se gasesc, adesea, medici specialisti, consultanti, oameni bine pregatiti, care cunosc foarte bine domeniul. Pe langa expertiza, este esentiala dragostea autentica pentru animale. Ele sunt cele care determina interesul pentru preventia bolilor la necuvantatoare si bunastarea lor generala, dar si pentru intarirea legaturii dintre om si animal. Respectul pentru siguranta mediului inconjurator si medicina veterinara vine dintr-o bogata expertiza.

Modul de comunicare

Nu este suficient sa colaborezi cu cel mai bun distribuitor de pe piata, daca modalitatea de comunicare nu este una optima pentru tine. Trebuie sa te poti baza in orice moment pe oferta, punctualitatea si seriozitatea distribuitorului, agreand cea mai eficienta modalitate de comunicare pentru voi.

 

De la cel mai bun vaccin veterinar, pana la produse de igiena si ingrijire: oferta Veteco.com

Veteco.com este un distribuitor de top in Romania, care tine pasul cu evolutia medicinii veterinare. Gasesti in oferta acestei firme toate produsele esentiale pentru cresterea si buna ingrijire a animalelor: de la cel mai utilizat vaccin veterinar, vezi aici, pana la suplimente alimentare, produse de igiena, antibiotice si nu numai.

Clientii sai recomanda cu caldura acest distribuitor, pe baza tuturor celor 5 criterii de mai sus. Profesionist!

 

Date de contact:

Tel: +40 213 170380

E-mail: office@veteco.ro