Șerban Copoț și Nico sunt victimele perfecte pentru Aurelian Temișan și Andrei Duban, vineri, 22 iulie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru.

Ultimii doi vor intra în joc pentru titlul de cel mai bun farsor și pentru trofeul “Negrul de Aur”, care le va fi înmânat de jurații Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea.

Șerban și Nico își vor lua o plasă de zile mari într-o cherhana de la mare în care se opresc pentru o porție bună de chefal. Acolo ei vor descoperi că prietenii lor, Temișan și Duban, vorbesc fluent nu doar limbile hindi și portugheză, ci și cantoneză, un dialect al limbii chineze, și un altul, din Sudan. Despre ce farse este vorba și cum vor reacționa Șerban și Nico la păcălelile puse la cale de prietenii lor, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri seara.

În aceeași ediție, Anca Țurcașiu și Andrei Aradits sunt vedetele care le vor întinde plasa unor oameni obișnuiți. Acela dintre ei care-și va juca rolul cel mai convingător va fi premiat de cei trei jurați ai show-ului cu trofelul “Negrul de Aur”.

În emisiunea lui Dan Negru, Anca și Andrei sunt căsătoriți și cheamă acasă doi cetățeni ca să-i ajute să mute mobila. “Le-am făcut o farsă pe bune unor oameni obișnuiți, calmi și amabili, pe care a trebuit să-i punem într-un impas. Recunosc, acum mă doare sufletul pentru ceea ce am făcut”, mărturisește Aradits.

Ce au fost în stare să facă Anca și Andrei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 22 iulie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”.