Cătălina Ponor, bronz la sol și bârnă la Europenele de la Berna

Cătălina Ponor, bronz la sol și bârnă la Europenele de la Berna
loading...

Cătălina Ponor este cea mai în formă gimnastă română a momentului. La 28 de ani, românca dovedește că încă mai are un cuvânt de spus în gimnastica mondială. A cucerit două medalii de bronz, una la sol și alta la bârnă la Campionatele Europene de la Berna.

Cătălina Ponor a cucerit medalia de bronz la bârnă cu un total de 14,266. Argintul a fost adjudecat de Marine Boyer iar aurul de rusoaica Alia Mustafina.

La sol, Ponor a primit pentru evoluția ei din finală 14,466, suficient pentru a rămâne pe podium și să își adjudece bronzul. Aurul a fost câștigat de elvețianca Giulia Steingruber, cu 15,200, în timp ce argintul a revenit britanicei Elissa Downie, cu 14,566.

Cătălina Ponor are un titlu european la sol, în 2004, o medalie de argint (2012) și una de bronz (2006).

Triplă campioană olimpică la Atena, în 2004 (bârnă, sol și cu echipa), are patru titluri europene la bârnă, precum și o medalie de argint și una de bronz la Mondiale la acesta aparat.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<