Catalin Bordea se va afla pentru prima data in postura de jurat, alaturi de Lidia Buble si Dorian Popa, vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, in emisiunea „Plasa de stele”, care revine la Antena 1 cu cele mai tari farse și cu Dan Negru în postura de prezentator.

Catalin Bordea, pe care telespectatorii Antenei 1 il vor descoperi in postura de jurat al show-ului „Plasa de stele – Razbunarea vedetelor”, care va avea premiera vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, a cheltuit recent, intr-un magazin de incaltaminte din Viena, toti banii pe care i-a castigat in Austria, in urma unui program de stand-up comedy.

„La întoarcere, am vazut un magazin Philipp Plein si am intrat in el, doar de curiozitate. Acolo am vazut încălțările vieții mele. Costau aproape cat am câștigat eu. Mi-am întrebat soția, ea a zis ca as fi fraier sa nu le iau si, uite asa, am ajuns acasa cu o pereche de bascheti. A, mi-au rămas bani doar de un ștrudel pe care, evident, mi l-am cumparat. Practic, am fost pana in Austria pentru un ștrudel si o pereche de încălțări”, spune Cătălin Bodrea.

În acest sezon, vedetele le vor face farse nu doar altor vedete, ci și rudelor lor si unor oameni obișnuiți.

“Show-ul este unul foarte mișto, iar aici farsele se fac chiar pe bune! Noi trebuie sa jurizam cea mai buna prestație in farsa respectiva, cea mai asumată abordare si cea mai buna improvizație. Încercam sa venim cu ochi critici din afara si, speram noi,  cu un plus de amuzament”, mai spune Catalin.

La “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, farsele vor fi făcute doar de vedete, care vor intra în competiție pentru titlul de cel mai bun farsor și pentru trofeul “Negrul de Aur”.