Descoperă dacă ai nevoie cu adevărat de un credit rapid și care sunt situațiile în care accesarea unui astfel de împrumut te poate salva financiar.

Creditul rapid – orice urgență financiară se tratează de urgență!

Ești într-o situație financiară precară și nu știi de unde să faci rost de bani pentru a reveni pe linia de plutire? Cheltuielile apar precum ciupercile după ploaie, iar cu venitul tău nu mai reușești să le faci față? Nu trebuie să intri în panică, din moment ce, totuși există câteva soluții care să te readucă pe drumul cel bun. Poate că te-ai gândit să mergi să împrumuți bani de la cineva din familie ori să apelezi la un credit bancar care să te ajute să treci cu bine peste această perioadă.

Numai că, în ambele cazuri ai întâmpinat un refuz categoric. Așa că, poate că ar fi mult mai indicat să apelezi la creditele rapide. Ca să îl alegi pe cel mai bun (și care ți se potrivește) este recomandat să te bazezi pe Monily, o platformă  care selectează opțiunile de împrumuturi de pe piața de credite rapide online și îți oferă cea mai bună variantă de creditare.

Cum știi că ai nevoie de un împrumut rapid?

Trebuie să știi că accesarea unui împrumut rapid nu este o soluție potrivită pentru toată lumea, iar Monily îți evidențiază cel mai bine acest aspect. Este foarte important ca persoanele care aplică pentru credite rapide să înțeleagă că trebuie să facă acest lucru într-un mod responsabil. Așa că, oare cum știi care este cel mai potrivit împrumut urgent online pentru tine?

Iată câteva exemple care îți vor indica dacă un astfel de împrumut este cea mai fiabilă opțiune pentru nevoile tale:

  • Îl folosești pentru cheltuielile esențiale datorate lipsei de bani (achiziționarea de alimente pentru familie, utilități, chirie, plata facturilor, etc);
  • Cheltuieli neprevăzute (așa cum este cazul unei probleme de natură auto);
  • Alte cheltuieli care intră în categoria celor urgente.

În cazul în care motivele tale se regăsesc pe lista următoare, atunci un astfel de împrumut nu este cea mai bună soluție:

  • Când ai nevoie să completezi o sumă de bani;
  • Când împrumuți banii pentru a plăti alte debite și credite;
  • Când împrumuți pentru nevoi care nu sunt esențiale (petreceri, pentru a te distra cu prietenii)

De ce un credit rapid?

Este cunoscut faptul că nu toți dispunem de economii sau resurse financiare pentru situațiile financiare neprevăzute. Și nu este nici atât de simplu să apelezi la ajutorul unei rude sau să mergi la bancă. Plus că, atunci când ai nevoie de bani repede, acestea nu sunt cele mai la îndemână soluții.

Rapiditatea cu care sunt obținuți banii din împrumuturile rapide este elementul principal care le recomandă și pentru care oamenii aplică online, așa cum reiese din căutările efectuate de aceștia pe platforma Monily. Aici lucrurile se desfășoară rapid și simplu, astfel încât beneficiarul creditului să fie asigurat că banii ii parvin cât mai repede posibil.

Selectează-ți creditorii cu mare atenție!

Având în vedere că piața este supra-saturată cu oferte, niciodată nu știi care este cel mai potrivit împrumut rapid pentru tine. De aceea, creditorul se dovedește esențial în accesarea unui credit corespunzător. Asigură-te că este autorizat și se regăsește în Registrul Special și în Registrul General al BNR, că respectă principiile etice și că le oferă clienților împrumuturi  în condițiile legale impuse de Banca Națională a României.

Completarea formularului de contractare credit trebuie să fie o procedura simplă, clară și bine explicată. Dar, mai ales, toate comisioanele, rata dobânzii și politicile de împrumut trebuie să fie prezentate de la bun început, la loc vizibil pe site-ul creditorului.

Ce trebuie să știi dacă te afli la primul tău împrumut

Dacă nu ai mai împrumutat bani printr-un credit rapid până acum trebuie să știi că fiecare creditor are anumite particularități în privința creditării. Pentru început poți împrumuta până la 1500 Lei pentru 30 de zile. Pe măsură ce se dezvoltă relația cu acesta (returnezi banii la timp și îți dovedești buna credință) valoarea următorului împrumut va crește în mod constant. De altfel, vei observa că un creditor bun va aprecia întotdeauna fidelitatea clientului și buna lui credință în rambursarea împrumuturilor.

Un alt aspect demn de remarcat este faptul că pe platforma Monily vei găsi creditori care îți oferă primul credit cu dobândă de 0%, ceea ce înseamnă că poți lua cu împrumut 1500 Lei, iar în ziua returnării să plătești fix aceeași sumă.

În concluzie, creditul rapid este o opțiune utilă pentru cei care împrumută în cazuri de necesitate maximă, atunci când au de acoperit facturile la utilitățile locuinței, în momentul în care trebuie să-și repare mașina sau au nevoie de alimente până la ziua de salariu. Înainte de a aplica pentru un credit, ia în calcul toți factorii, inclusiv penalitățile de întârziere, în cazul în care nu ai rambursat banii la timp. Tratează totul cu seriozitate și cheltuiește banii în mod responsabil!