Întotdeauna mi-a fost frică de medicul dentist. Am amânat tratarea cariilor atât din teamă, cât și din cauza prețurilor care mi s-au părut din ce în ce mai mari. Odată cu trecerea timpului, absența detartrajelor regulate și înmulțirea cariilor m-au adus în situația îndurării unor dureri crâncene. Am învățat, așadar, pe propria piele că sănătatea dinților este extrem de importantă. Stomatologie Craiova m-a ajutat extraordinar de mult și astăzi, sănătatea dinților, zâmbetul alb și curat, frumos, i se datorează în totalitate.

Știam că albirea dinților este costisitoare, dar poate schimba radical estetica danturii. Nu mică mi-a fost surpriza să aflu că-n cadrul cabinetului medicului dentist Ramona Ghiță, din Craiova, Bulevardul Dacia, numărul 153, bloc 25, scara 1, apartamentul 2, există o promoție avantajoasă. Pachetul promoțional care cuprinde detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air flow și albire dentară cu lampa de albire costă doar 450 de lei. Aceeași sumă o dădusem cu câteva zile înainte pe o rochie și niște pantofi. M-a șocat acest lucru și mi-a arătat cât de mult greșisem să amân rezolvarea problemelor dentare. Comparând prețul pachetului cu cele două articole vestimentare, mi-am dat seama că este un lucru uriaș să te poți ocupa de propria dantură, fără să fie nevoie de sume de bani colosale.

Despre stomatologie Craiova am aflat toate detaliile necesare pe site-ul propriu, iar vizita la cabinet și tratamentul făcut aici mi-au redat încrederea în mine. Acum știu cum să economisesc bani pentru sănătatea dinților, știu la ce specialist să apelez și cum să pot, la prețuri avantajoase, să am zâmbetul pe care mi l-am dorit din adolescență. Mă bazez atât pe prețurile imbatabile, cât mai ales pe profesionalismul și exigența care au dat o altă viață dinților mei. Din păcate, având preconcepția prețurilor mari pentru aceste proceduri, le amânăm întotdeauna, în vreme ce sănătatea dinților noștri se șubrezește.

În timp, vedem că problemele dentare se adâncesc din ce în ce mai mult, iar rezolvarea lor cere și mai multe investiții. Am înțeles, destul de târziu, că un zâmbet strălucitor poate fi la îndemâna oricui și că cu cât intervii mai devreme, cu atât va fi mai ușor!