Este mai profitabil să îți angajezi menajeră permanentă sau să apelezi la o firmă de curățenie pentru birou?! Această întrebare și-au pus-o mulți manageri în momentul în care a venit vorba de reducerea costurilor cu întreținerea birourilor firmei.

Zilnic, birourile sunt populate de angajați și de clienții care apelează la serviciile firmei, astfel că ordinea și curățenia reprezintă un lucru primordial.

În medie, un angajat stă la birou, 8 ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Lucrează, poartă discuții cu colegii, clienții, respiră aerul din încăpere, uneori mănâncă, și toate astea duc inevitabil la apariția mizeriei.

Pentru a reduce costurile și pentru a îmbunătăți serviciile de curățenie, managerii au ales să concedieze femeile de serviciu și să externalizeze serviciile de curățenie, alegând un parteneriat cu o firma de curatenie profesionala.

Costurile reduse, eficiența serviciilor, disponibilitatea permanentă, fac ca tot mai multe companii să apeleze la firme specializate în curățenie.

Este o soluție ieftină și optimă pentru ca biroul să strălucească de curățenie.

Firmele de curățenie au marele avantaj că dețin personal specializat și profesionist care știe exact cum și în ce fel să curețe atât mobila, cât și geamurile, obiectele sanitare și mocheta.

În plus, odată contractat serviciul de curățenie printr-o firmă specializată nu îți mai bați capul cu consumabilele și produsele de curățenie. Apeland la www.curatenie-birouri-bucuresti.ro toate astea cad în grija firmei prestatoare.

Firmele scapă astfel și de o schemă încărcată cu personal de serviciu pentru care trebuie să plătească salarii și contribuții la stat.

În plus își pot deduce integral chieltuielile cu aceste servicii de curatenie prin incheierea unui contract cu firma de curăţenie pentru birouri.

Firmele își pot trimite angajații să facă curățenie, la orice oră, fie înainte de a veni angajații la birou, sau la finalul programului, sau pot oferi asistență permanentă în timpul programului de lucru al beneficiarului.

Pachetul de servicii de curățenie include:  curățarea căilor de acces din birouri, curăţarea şi spălarea pardoselilor din birouri, ștergerea prafului, curăţarea întregului mobilier, spălarea geamurilor, cât și igienizarea şi dezinfectarea grupurilor sanitare și a bucătăriilor sau sălilor de mese.

Și românii cu apartamente sau vile, încep să apeleze la firmele de curățenie fie pentru că nu au timp să își facă singuri curățenie, fie pentru că preferă profesioniștii în domeniu.

Indiferent de situație, trebuie să ții cont de câteva criterii atunci când apelezi la o firma de curatenie. Criterii cum ar fi prețul, dacă este stabilit per oră, sau la metru pătrat curățat, pachetul de servicii oferite, cât și flexibilitatea programului și a modalității de plată a serviciilor.