Pentru a deschide un centru comercial este considerat ca ai nevoie de un capital de inceput considerabil. Insa daca analizam mai atent ai in general nevoie de : buget pentru spatiul inchiriat in care se va realiza afacerea, buget pentru notar si acte, buget pentru marfuri si buget pentru aparatura. Desi pare ca este poate o investitie mare exista case de marcat ieftine si bune.

In momentul in care vei avea o casa de marcat vei avea nevoie, pentru a economisi timp si bani, si de servicii de fiscalizare casa de marcat .

Desi sunt multe astfel de servicii pe piata nu toate sunt complete. Cei de la Tehnicafiscala pun clientul pe primul plan. Ei te vor scuti de drumurile necesare pentru actele ce trebuiesc obtinute pentru a fiscaliza casa de marcat si iti vor seta casa pentru tine in timp ce iti ofera un training complet.

Daca oricum nu iti mai vezi capul de sarcini. Sa recunoastem! Cautatul celei mai bune idei de amenajare a spatiului, mobilierul, ofertele de produse si sa gasim un mod de a ne descurca cu actele de deschidere a firmei este oricum destul de complicat asadar nu cred ca este tocmai indicat sa mai exista  inca o bataie de cap cu alergatura legata de actele pentru fiscalizare sau cu memorarea listelor de comenzi pentru programarea si formatarea indispensabilei case de marcat.

Ce trebuie sa stii pentru a iti transforma afacerea intr-una legala? Inclusiv cand vorbesti despre casele de marcat? In principiu legislatie si trebuie sa fii mereu la zi cu aceasta. Un exemplu ar fii

“ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 8/2015 pentru modificarea şi completarea unor acte normative

Pentru eliminarea apariţiei unor interpretări eronate cu privire la provenienţa sumelor încasate cu titlu de bacşiş, ca fiind sume provenite din comercializarea de bunuri sau prestări de servicii pentru care nu s-au emis bonuri fiscale şi aplicarea în consecinţă a unor sancţiuni contravenţionale nejustificate care implică şi închiderea activităţii operatorilor economici, pentru o perioadă de la o lună la trei luni”

Practic si bacsisul trebuie notat pe casa de marcat, un serviciu bun de fiscalizare o sa iti programeze casa sa poti trece bacsisul pe bonul de inchidere a casei si te va invata cum sa o folosesti.