Joseph Prince este o voce de frunte în proclamarea Evangheliei harului, în întreaga lume. El a ajuns sa vorbeasca milioanelor de oameni de diverse naționalități, confesiuni și vârste prin cărți, resurse didactice și media (materiale video disponibile online și chiar emisiuni sau servicii de biserica televizate). Printre cele mai bine vândute cărți ale sale se numără Destinat sa domnești, Destinat sa domnești – devotional, Războiul Spiritual, Rugăciunea de protectie, Revoluția Harului, Un singur lucru, Sanatate și împlinire prin Cina Domnului, Miracolul tău este în gura ta. Pastorul Joseph Prince conduce Biserica Noua Creație din Singapore, cu o congregație care a crescut de la aproximativ 150 la peste 31.000 de oameni.

Care sunt lucrurile care au făcut atat de populare scrierile și mesajul acestui autor și vorbitor internațional?

  • Mesajul lui Joseph Prince

“Lasa-l pe Dumnezeu să-ți schimbe glorios viața, din interior spre exterior! Experimentează astăzi revoluția harului!”

  • Cartile sale de tip devotional

Sute de inspirații zilnice scurte, dar puternice, te pot însoți pe tine și pe cei dragi, de dimineață până seara. Scrierile de acest tip au fost concepute de Joseph Prince pentru a te ajuta să scapi de  deznădejde, nesiguranță și înfrângere și să pășești într-o viață de îndrăzneală, pace și putere.

Fiecare lectură zilnică oferă:

  • Versetul de astăzi: un pasaj sau un verset ce alimentează credința, pentru a-ti ancora inima în certitudinea iubirii și harului lui Dumnezeu față de tine.
  • Extrasul de astăzi: o pepită cheie de adevăr despre harul uimitor al lui Dumnezeu, ce va prezenta pacea, libertatea și restaurarea Sa în viața ta.
  • Gândul de astăzi: un gând înălțător, puternic și eliberator pentru fiecare zi, pentru a-ti concentra gandurile asupra bunătății lui Dumnezeu față de noi.
  • Rugăciunea de astăzi: o rugăciune din inimă și puternică care exprimă intimitatea pe care Tatăl ceresc vrea să o ai cu El.
  • Reflecția de astăzi: o ocazie de a-ți scrie gândurile, meditațiile și reflecțiile despre cine ești și ce ai în Hristos, astăzi.

Toate aceste lucruri minunate le gasesti în: Destinat sa domnești – devotional (Reflectii zilnice pentru succes fara efort, intregire si traire victorioasa); Un singur lucru – devotional pentru 31 de zile.

 Descoperă acum toate titlurile lui Joseph Prince, nominalizat de New York Times ca cel mai bine vandut autor, în libraria crestina Goldbooks.ro!

 Ai parte de primul capitol din cartea Destinat sa domnești GRATUIT, pe site – descarca acum! Ești controlat de boli, stresat de probleme financiare, îndurerat din cauza relațiilor frante, lăsat fără energie de patimi sau obiceiuri distructive? Descoperă cum să experimentezi integritatea și succesul pe care Dumnezeu le dorește pentru tine! „Destinat sa domnești”, un bestseller mondial semnat de Joseph Prince explorează conceptul harului, te asigură că păcatele tale sunt iertate și te împuternicește să îmbrățișezi eliberarea prin crucea lui Hristos.