Din luna decembrie a acestui an, libraria Gold Books accepta si comenzi si in afara Romaniei – cartile sunt expediate prin serviciul de curierat rapid DPD. Livrarile se fac in anumiti termeni si conditii. Comenzile sunt onorate in limita stocului disponibil si platile se pot face exclusiv online.

Ce trebuie sa stii inainte de plasa o comanda internationala in libraria crestina Gold Books?

  • Livrare prin DPD

Coletele pe care le expediaza libraria noastra vor fi livrate de catre compania de curierat DPD. DPDgroup este a doua cea mai mare rețea de livrare a coletelor din Europa, oferind un serviciu flexibil și ușor de utilizat atât pentru expeditori, cât și pentru cumpărători.

  • Fara praguri la comanda

Comenzile pot sa fie de orice valoare – nu exista un prag minim. Comanda cu incredere una, doua, trei sau oricate carti. Livrarile se vor realiza in aceleasi conditii, cu toata atentia si grija noastra!

  • Pret corect pentru transport

Pretul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului, in mod automat, inainte de plasarea comenzii pe site. Astfel, Goldbooks.ro iti afiseaza costul transportului. Peste 3 kg costul va creste; de asemenea, anumite zone de livrare vor avea un tarif mai mare – acesta va fi afisat inainte de confirmarea comenzii.

  • Plata online

Spre deosebire de comenzile plasate in interiorul Romaniei ce pot fi achitate si ramburs, cele internationale pot fi procesate doar prin aceasta metoda. Plățiile cu cardul sunt procesate si securizate de catre EuPlatesc.

  • Comenzi telefonice sau online

Pentru un plus de rapiditate sau de confort, clientii pot apela telefonic operatorii Goldbooks.ro si pot efectua comenzile dorite. Desigur, metoda online este de preferat.

  • Retur in doua saptamani

Poți returna produsele achiziționate de pe site-ul nostru în 14 zile

Pentru a gasi mai usor cartile de care ai nevoie, poti naviga intre titlurile autorilor listati in librarie (prin butonul din meniul superior al siteului), poti folosi functia de cautare rapida. De asemenea, poti sa te bucuri de sectiunile “Cele mai noi carti”, “Cele mai cumparate carti” sau sa profiti de reducerile de pret.

Gaseste in libraria crestina Goldbooks.ro cele mai populare si cele mai recente titluri – in paginile magazinului online vei găsi atât carti străine, traduse și publicate de către alte edituri in limba romana, cât și titluri editate de Gold Books.

Cei care viziteaza magazinul online vor putea comanda carti crestine semnate de autori de renume international precum Joseph Prince, T.L. Osborn, Dr. Michael Maiden, Leo Bigger, Alph Lukau, Bill Johnson sau publicatii autohtone, precum cele semnate de Nicu Zaharie, misionar crestin roman ori de Natanael Costea – pastor, antreprenor si coach. Pe langa cartile tiparite la Goldbooks.ro se pot gasi si carti in format audio.