Literatura este oglinda care-ți permite să îți studiezi cele mai neștiute gânduri și care-ți reflectă mentalitatea. Lecturarea unor cărți erotice este exercițiul de care ai nevoie pentru a te cunoaște și primul pas pe drumul maturizării tale sexuale.

Fiecare poveste regăsită în aceste carti erotice îți aduce în atenție diverse scenarii și posibilități în care ai șansa de a experimenta dragostea și pasiunea la cele mai înalte cote. Scriitura jucăușă și pasională te va face să te pui în pielea personajelor și îți va oferi oportunitatea de a reflecta asupra modului în care ai reacționa, dacă ai fi pus într-o situație asemănătoare.

Considerată, inițial, superficială, literatura erotică reprezintă mai mult decât povești de dragoste împletite cu scene sexuale. Romanele erotice reprezintă o provocare atât pentru scriitor, cât și pentru cititor, pe care îl invită să dea frâu liber imaginației și să încerce să trăiască experiența alături de personajele principale.

Fie că este vorba despre practici sexuale, precum cele din Fifty Shades of Grey, fie despre diverse modalități de evoluție a unei relații pornite din pasiune, romanele de acest tip sunt captivante și mustesc de substanță. Ele sunt o reală lecție de viață, oferindu-ți perspective nelimitate asupra modului în care te poți raporta la iubire și sex.

carti erotice

Top 5 cărți erotice care te vor incita și vor fi o provocare a depășirii limitelor proprii

În cele ce urmează, iată un top cinci romane erotice care să-ți facă primăvara mai frumoasă, să-ți încălzească sufletul și să-ți încingă fanteziile:

  • Surprinde-mă, de Megan Maxwell – în mult așteptata continuare a seriei ”Cere-mi ce vrei”, autoarea ne dezvăluie ultimele aventuri erotice ale lui Bjorn și relația furtunoasă pe care bărbatul o are cu frumoasa Melania;
  • Eu sunt Eric Zimmerman vol 1 – volumul acesta este climaxul poveștii pe care milioane de cititori au urmărit-o cu sufletul la gură, fiind continuarea celebrei serii ”Cere-mi ce vrei!”, de Megan Maxwell. Vei avea parte de 576 de pagini pline de iubiri și pasiuni, care te vor încânta încă de la început și până la sfârșitul poveștii;
  • Frumosul seducător, de Christina Lauren – este una dintre acele cărți erotice care îmbină într-o manieră genială temele comediei romantice într-o poveste delicioasă, de un umor nebun. Este un volum absolut fermecător, care îți va oferi o încheiere perfectă pentru o serie amuzantă și sexy;
  • Dorința, de Helen Hardt – este o nouă serie cu cowboy duri și partide incendiare de sex. Chimia dintre Talon și Jade, protagoniștii poveștii de amor, încinge paginile și conduce fanteziile cititorului la un alt nivel;
  • Indecent, de Vi Keeland – este una dintre acele cărți erotice care te face să crezi că tinde la perfecțiune. Personajele sunt amuzante și distractive, iar povestea devine dramatică pe măsură ce avansează. Presărat cu râsete, lacrimi și momente pasionale, Indecent este un volum care dezvăluie profunzimea lui Vi Keeland și, indubitabil, te va face să vrei să petreci cât mai mult timp în preajma acestui cuplu adorabil și dinamic.

Literatura erotică nu are limite, așa că nu te rezuma la cele 5 sugestii. Consultă oferta completă și lasă-te sedus de cele mai bune titluri. Comandă cartea preferată și lasă-te cucerit de povestea descoperită dincolo de coperta care te-a atras!