Carmen Tănase, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, a cărei dragoste pentru animale este deja celebră, spune poveștile impresionante ale celor 11 suflete pe care le crește în propria casă,  în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars, difuzată în Sâmbăta Mare, de la ora 13.00.

Andra Trandaș merge, așadar, în casa actriței Carmen Tănase, casă în care îngrijește cu multă atenție și afecțiune nouă pisici și doi căței.

”Nu știu numărul animalelor pe care le-am salvat de-a lungul timpului. Nu pot să cuantific. Dar dacă ar fi să spun povești despre ele mi-ar lua o veșnicie. (…) Eu le gătesc animalelor mele. Le cumpăr carne tocată de vită, cu legume, cu de toate. Știu că e posibil să-mi sară în cap veterinarii, dar eu consider că dacă nouă ne place să mâncăm diversificat, și lor le place. Eu le dau boabe doar ca supliment. Când e vorba de hrană eu am ideile mele și nu mi le scoate nimeni din cap. Le dau și din mâncarea noastră de la masa de Paște. Animalele mele sunt prost crescute, le las să facă ce vor și ele cerșesc când văd ceva”, mărturisește Carmen Tănase.

carmen tanase catelSe pare că dragostea pentru animale i-a transmis-o și fiului său, Tudor, pentru că actrița se împarte acum între locuința sa și cea a băiatului ei care este plecat din țară, tocmai pentru a avea grijă de sufletele din cele două case.

”Vorbim zilnic la telefon și îi trimit poze cu animalele lui. Mă întreabă ce mai fac pisicile, ce fac cățeii, îi ia pe fiecare la rând și mă întreabă ce fac”, dezvăluie Carmen Tănase.

Poveștile incredibile pe care marea actriță Carmen Tănase le-a trăit tocmai datorită dragostei pe care o poartă animalelor, dar și oamenilor, telespectatorii le vor afla, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.